Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mivel lehetne jobbá tenni a...

Mivel lehetne jobbá tenni a Gyakorikérdések.hu-t?

Figyelt kérdés

Szerintem jobb lenne az oldal ha:

-egy kérdésen belül a rendszer kiosztana azonosítókat az egyes felhasználókhoz. Ezenkívül felajánlaná az adott válaszra való reagálást, alá helyezve a hozzátartozó választ, vagy beidézné az adott hozzászólás szövegét, íróját. Ez az azonosítószám minden kérdésnél változna, így nem lehet beazonosítani az illetőt egy másik kérdésnél.

-Linkek: feketelista készítése, azaz kiszűrni az affiliate és egyéb pontgyűjtő, vámpíros linkeket, így a többi elhelyezett link csak akkor nem látszódna, ha egy moderátor manuálisan kitörölné.

-szintén egy feketelista a sokszor előforduló kérdésekhez. Ha a rendszer megtalálja az egyes kulcsszavakat, akkor nem úgy, mint eddig, hanem egy felugró ablakban figyelmeztetné a felhasználót, hogy kérdése már sokszor szerepelt az oldalon, olvasson vissza! Ha mégis kiteszi a kérdést, akkor törlés.

-Fenti megoldás másik változata: egy spamszűrő, azaz magát a kérdést is lehetne pontozni, és ha 5-nél több negatív értékelés érkezik akkor a kérdés bekerül egy spam fül alá, esetleg véglegesen törlődik, hasonlók...

-Kérdező kommentje jelenleg nem látszódik a számlálóban, azaz ha a kérdező is ír valamit, a válaszok száma még mindig ugyanannyi, így sokan gondolom bele sem néznek újra a topikba, mert azt hiszik, hogy nem írt vissza az illető.

Remélem a Gyakorikérdések.hu üzemeltetői elolvassák ezt a topikot, és a jövőben a felhasználókkal együttműködve fejlesztik az oldalt.

Apropó:

Neked milyen ötleteid vannak, amellyel jobbá tennéd az oldalt?

2011. febr. 4. 22:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nem kellene a pontozási rendszer mert ugy sem ér semmit sem,csak egymást heccelik az emberek
2011. febr. 10. 17:14
 12/15 anonim ***** válasza:

Ja igen, közben eszembe jutott, ezt már sokadszorra javasolgatom itt, immár 2 éve lassan, de úgy látszik, a moderátoroknak nem jön be az ötletem. De szerintem sokkal jobb lenne, ha csak felfelé lehetne pontozni.

Akkor nem lenne az, hogy akinek nem tetszik a válasza, azt bosszúból lepontozzák, akár a kérdésre válaszolt, akár nem.

Csak annyi lenne a válaszok alatt, hogy pl. "ezt a választ 5-en hasznosnak találták". Vagy valami ilyesmi, kevésbé látványos módon lehetne jelezni, hogy egy bizonyos válasz sokak szerint volt hasznos. Külföldi oldalakon láttam hasonlót, vagy pl. mint a Facebook-on is van, ott is csak lájkolni lehet a kommenteket.

2011. febr. 10. 17:59
 13/15 anonim ***** válasza:

kérdésnél egy ilyen szavazó rendszerszerűség. tehát az jó lenne h valaki azt mondja h google kiadja és fölös megkérdezni ezt a moderátor nem szedi le de neked zavaró, szóval egy ilyen h 40 törlési kérelem után törli a kérdést.

aztán a kérdező törölhetne kommenteket, vagy magát a kérdést mondjuk ilyen háttérbe tolodás szerüség lenne. tehát ha megkaptad azt a választ amire szükséged volt,vagy akérdés már nem aktuális,akkor ezt jeleze a többi kommentelönek,

2011. febr. 10. 19:39
 14/15 anonim ***** válasza:
jó ez igy ,csak előre lányok,fiuk,öregek és fiatalok!
2011. febr. 12. 12:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon hiányzik egy "barátság" kategória. Sok ilyen "legjobb barátnőm ezt vagy azt csinálja" jellegű kérdés van (én is tettem már fel ilyet), mind más kategóriában összevissza, mert nincs sajátjuk.
2011. febr. 15. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!