Kampányolunk? (: Mit szóltok az ötletemhez?
Sziasztok!
Segítetek kiharcolni egy "Lovak" kategóriát? Ha igen, és benne vagytok, kérlek írjátok ide válaszban a következőt:
-Én is szeretném, ha lenne "Lovak" kategória.
Amennyiben hülyeségnek tartod az ötletem, kérlek ne válaszolj, én sem fikázom más ötleteit.
Ha valami nyomós okod van, hogy ne legyen ilyen kategória, szeretném ha trágár kifejezések nélkül osztanád meg velünk.
Köszönöm :)
Sziasztok!
Köszi a sok támogatót :))
Tudjátok mit? Beszállok a Kétéltűek, a Sörök kategória és a Fertőző Kevés Vérűség Elleni Vakcina Forgalmazásáért című kampányokba :)) Valaki írt még valamit, de arra most nem emlékszem, de természetesen abba is beszállok :))
Nem tudom, hogy ide lesznek-e írva a lovakkal való közösüléssel kapcsolatos dolgok, de nagyon remélem, hogy nem.
Még egyszer köszönöm :)
"Punulirus Versicolor"
Ez volt az! :D Nem tudom, hogy mit jelent, de ha ez a szíved vágya, akkor én is szeretnék egy ilyen kategóriát :))
Igen, nekem a paci kell, neked viszont van már kategóriád, és nem szeretném, ha ez a kettő egyesülne...
Bocsáss meg, nem akarlak megsérteni, de én ezt elítélem...
De köszönöm, hogy megosztottad velünk a véleményed ;)
Na, figyelem!
Küldtem mailt az moderátoroknak, remélem elolvassák, és teljesítik a kívánságunkat :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!