Miért írnak be a válasz rovatba olyanok, akik azt sem tudják mi a kérdés?
Figyelt kérdés
Pl.: Megkérdeztem mit ehet egy refluxos kismama. Arra számítottam, olyanok válaszolnak, akik tudják miről beszélek vagy az ismerettségi körükben előfordult ilyensmi. Erre beír a válasz rovatba valami félcédulás, hogy mi az a reflux. Hát ez igazán nagy segítség volt! Köszönöm az ilyen "értelmes" embereknek a hozzászólásokat!2008. jan. 17. 19:02
1/5 anonim válasza:
Mert sok emberből mindig akad egy, aki nem ismeri a szabályokat, jelen esetben nincs tisztában a "Válasz" szó jelentésével, és nem tudja, hol kell új kérdést kiírni.
2/5 anonim válasza:
ezt én is utálom...
kiguglizni én is ki tudom egyedül, köszi szépen
3/5 anonim válasza:
Mármint megkérdezte, hogy mit jelent a reflux, vagy konkrétan beírta a jelentését? Mert ha megkérdezte, az a legidegesítőbb dolog a világon, ez olyan, mint a Melyik a jobb kifogó(...)? kérdésnél a "Mi az a kifogó?" válasz. Ha meg leírta, hogy mit jelent a reflux, arra az lehet a magyarázat (mert arra legalább van), hogy valószínűleg nem is olvasta végig a kérdést, csak meglátta a "reflux" szót, és megörült, hogy ezt tudja mi, és gondolta, most nagyon okos lesz, és megírja. Csak éppen marhára nem volt okos, ha nem tud figyelmesen végigolvasni egy kb. egy soros kérdést.
4/5 anonim válasza:
Hát ez az! Kár h ezt csak pont azok nem látják be akik csinálják!
5/5 anonim válasza:
hhhhhhhhhhhh-őőőőőőőőőőőővann itt valaki!!!!!!!
?????????
Itt mit kel csinálni??????????????
hahó!!!!!!
xDxDxDxDxDxDxDxDxD LoL LoL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!