Tetszenek a GYK-s újítások? Mit hiányolsz még?
Vannak olyan kérdések, illetve válaszok, aminél jó dolog az anonimitás, és vannak olyan válaszok, amikor szeretném, ha tudnák, hogy tőlem kaptak választ, mivel van olyan témakör, amiben egész jól ott vagyok.
De pl szerelem szexnél nem szívesen vállalnám fel a nevem.
Nekem a toplistás megoldás annyira nem jött be.
Jobb volt a régi.
Nekem bejön az új toplista.. most végre 25. vagyok a listán :D
Egyéb kérdésekben pedig 2. :D
A toplistát eddig sem nézegettem, valószínűleg ezután se nagyon fogom.
Az, hogy lehet x-elni a kérdésed, válaszod, szerintem jó ötlet.
Azt viszont hiányolom, hogy nincs egy "kedvencek" menüpont a megválaszoltjaidban, vagy valami hasonló. Van olyan megválaszoltam, amihez nem érkezik már újabb válasz, tehát nem kerül előre, de esetleg hónapok múlva érdekelne mi lett a kérdezővel. Viszont a kereséssel nem tudom megtalálni, mert nem emlékszem a kérdés szavaira, csak a lényegére. Ha meg sok válaszod van, nehéz megtalálni közöttük ezt a 2-3 kérdést.
Ja, és a kérdéseknél is jó lenne egy kedvencek menüpont, mert van olyan kérdés, amire nem akarok válaszolni, de szívesen elolvasom/elolvasnám a válaszokat.
Tudom: "a rendszer küld értesítést, ha új válasz, komment érkezik", de nem csak akkor szeretném megnézni.
08:22.es:
Ha van saját géped, amit mindig csak te használsz, és te sem használsz más gépet, akkor OK, hogy berakod a kedvencekbe és kész.
De ha nincs saját géped, esetleg nem is otthonról netezel, főleg ha még nem is mindig ugyanarról a gépről, akkor nem működik az általad felvetett ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!