Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Akik hosszú évek óta tagok...

Akik hosszú évek óta tagok hány percenként irhatnak ki kérdést?

Figyelt kérdés
okt. 22. 22:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ötös kategória vagyok, 15 percenként írhatnék.
okt. 22. 22:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Fél év tagság kell az 5. szinthez, ha normálisan használod az oldalt akkor ezt gond nélkül eléred a többi feltétel teljesítése mellett. Ez a legmagasabb szint, onnantól kezdve 15 perces a limit.
okt. 22. 22:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
4-es szintű vagyok, nálam 30 perces limitek vannak.
okt. 22. 22:39
 4/7 Katona Dius ***** válasza:
100%

Én 5-ös vagyok, ahhoz ilyen követelmények és jogosultságok játnak: Regisztrációd legalább 180 napos.

Válaszaid száma legalább 250

VAGY

Kérdéseid száma legalább 50

Válasz hasznossági százalékod legalább 70%

Törölt kérdéseid és válaszaid száma maximum 3%

Jogosultságaid:

Korlátozás nélkül írhatsz válaszokat.

15 percenként egy kérdést írhatsz.

Korlátozás nélkül írhatsz privát üzeneteket.

Csatolhatsz szavazást a kérdésedhez.

Jelentheted a moderátor felé a szabályszegő kérdéseket/válaszokat.

Korlátozás nélkül állíthatsz be kedvenc kategóriákat.

Minden szintnek megvan a maga követelménye, minél magasabb a szint, annál "szigorúbb".

okt. 22. 23:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tájékoztatást!
okt. 22. 23:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Ismertető nem tartalmazza a jogosultsági szintek feltételeit és jogosultságait. Ki-ki, a jogosultsági szintjének számára történő kattintással, csak a saját elért szintjének feltételeit, és ha van, akkor a következő szint feltételeit tudja megnézni, továbbá – a regisztrálás óta eltelt idő kivételével – a teljesített értékeket.

Egy, a bevezetése körüli napokban született válasz tartalmazza a teljes listát, ami bizonyára az üzemeltetőtől ered, bár nincs feltüntetve a kék sávban a gyakorikerdesek.hu: https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__1047885.. , 3-as válasz.

Nem mindenkinél jelent azonos jogosultsági szintet, és annak alapján megengedett kérdés kiírási gyakoriság lehetőséget a „hosszú idő”. Itt megjelent, javítási lehetőséget firtató kérdésekből kiderül, hogy több éves regisztrációval is vannak 3-as, 4-es szinten, mert alacsony a válasz százalékuk és/vagy magas a törölt kérdés, válasz arányuk.

Az említett üzemeltetői válasz alapján összeállítottam egy táblázatot, amit módosítgattam itt, kérdésekhez, válaszokhoz bemásolt adatok alapján – mint amilyen a 4-es válaszban is látható.

A táblázat jelenleg így néz ki: [link]

okt. 24. 15:02
 7/7 A kérdező kommentje:
6# hasznos volt! Köszönöm szépen a tájékoztatást! :)
okt. 24. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!