Akik hosszú évek óta tagok hány percenként irhatnak ki kérdést?
Én 5-ös vagyok, ahhoz ilyen követelmények és jogosultságok játnak: Regisztrációd legalább 180 napos.
Válaszaid száma legalább 250
VAGY
Kérdéseid száma legalább 50
Válasz hasznossági százalékod legalább 70%
Törölt kérdéseid és válaszaid száma maximum 3%
Jogosultságaid:
Korlátozás nélkül írhatsz válaszokat.
15 percenként egy kérdést írhatsz.
Korlátozás nélkül írhatsz privát üzeneteket.
Csatolhatsz szavazást a kérdésedhez.
Jelentheted a moderátor felé a szabályszegő kérdéseket/válaszokat.
Korlátozás nélkül állíthatsz be kedvenc kategóriákat.
Minden szintnek megvan a maga követelménye, minél magasabb a szint, annál "szigorúbb".
Ismertető nem tartalmazza a jogosultsági szintek feltételeit és jogosultságait. Ki-ki, a jogosultsági szintjének számára történő kattintással, csak a saját elért szintjének feltételeit, és ha van, akkor a következő szint feltételeit tudja megnézni, továbbá – a regisztrálás óta eltelt idő kivételével – a teljesített értékeket.
Egy, a bevezetése körüli napokban született válasz tartalmazza a teljes listát, ami bizonyára az üzemeltetőtől ered, bár nincs feltüntetve a kék sávban a gyakorikerdesek.hu: https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__1047885.. , 3-as válasz.
Nem mindenkinél jelent azonos jogosultsági szintet, és annak alapján megengedett kérdés kiírási gyakoriság lehetőséget a „hosszú idő”. Itt megjelent, javítási lehetőséget firtató kérdésekből kiderül, hogy több éves regisztrációval is vannak 3-as, 4-es szinten, mert alacsony a válasz százalékuk és/vagy magas a törölt kérdés, válasz arányuk.
Az említett üzemeltetői válasz alapján összeállítottam egy táblázatot, amit módosítgattam itt, kérdésekhez, válaszokhoz bemásolt adatok alapján – mint amilyen a 4-es válaszban is látható.
A táblázat jelenleg így néz ki: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!