Hogy lehet utánanézni, hogy ki az, aki mások lepontozásával szórakozik?
Tudod, itt nem egy ember szokott másokat lepontozni. Hanem igen sokan. Itt bizony az emberek írnak dolgokat, és mindenkinek lehetősége van értékelni azt. Ha meg nem tetszik a válaszod másnak, akkor akár téged is lepontozhat. Nincs megtiltva.
Ha sok lepontozást kapsz, az talán azért lehet, mert nem adsz hasznos válaszokat. (Mégha neked hasznosnak tűnik is, nem biztos, hogy mindenki úgy is gondolja.)
Emellett ha ilyen trágár módon írsz, akkor ne csodálkozz.
(Én csodálkozom azon, hogy ilyen szóval megjelent az írásod. Elvileg a rendszer blokkolja. :S )
Amúgy meg versenyzel? Mert akkor segíthetek, hogy előrébb juss. Pontozz le engem, és máris visszábbesek egy picit.
Mert engem biza iszonytató módon hidegen hagy, hogy ki hogyan pontoz - ellentétben veled, akit (mivel topikot is nyitottál róla), bizony érdekel, akárhogy is tagadod.
Nem lehet utánanézni, főleg, mert nemlétező e-mail címmel is lehet regisztrálni.
Amit én nem értek, ha valaki kérdez valamit, mondjuk segítséget kér, vagy véleményt, normális módon, és az emberek írják a segítséget, véleményt, szintén normális módon, a kérdező se szól le senkit kiegészítő kommentben, a hozzászólók se zördülnek össze, olyan kérdéseknél nem értem a lepontozásokat.
hát szerintem elég .... az a valaki. hülye szokás/szórakozás. és még magának árt vele, mert minusz pontokat kap XD
úgyhogy én magosról teszek rá.... nekem se az a célom, hogy másokat lepontozzak, hanem hogy segítsek másokat vagy hogy kérdezzek amiről akarok tudni valamit :)
A lepontozás mondjuk engem se zavar, csak az a rossz benne, hogy alapjáraton a nagyon lepontozott válaszokat nem jeleníti meg a rendszer...
Ez pedig azért rossz, mert lehet, hogy valakinek hasznos lenne a lepontozott válasz, de mivel hasztalanként van "jelezve" így nem fogja elolvasni...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!