Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hogy lehet utánanézni, hogy...

Hogy lehet utánanézni, hogy ki az, aki mások lepontozásával szórakozik?

Figyelt kérdés
Nem mintha különösebben zavarna a százalék, de azért egy privát levélben szívesen elküldeném az illetőt..., majd nyilvánosan kitenni a nevét az oldalra, bízva abban, hogy máshol csinálja azt, amit csinál.
2009. jan. 7. 21:13
 1/9 anonim ***** válasza:
98%
Engem abszolút nem izgat. Erre az oldalra nem versenyezni "járok", hanem más problémáján segíteni vagy magamnak tanácsot kérni. Aki ezzel szórakozik érezze jól magát, egészségére!
2009. jan. 7. 21:18
 2/9 anonim ***** válasza:
98%
Ezt nem tudod megnézni. Igen vannak ilyen emberek, ne törődj vele. Némelyik kérdés esetében különösen divat ez. Előfordul olyan is, hogy a kérdező pontozza le a válaszolókat, ha nem tetszik neki amit írtak.
2009. jan. 7. 21:34
 3/9 anonim ***** válasza:
89%

Tudod, itt nem egy ember szokott másokat lepontozni. Hanem igen sokan. Itt bizony az emberek írnak dolgokat, és mindenkinek lehetősége van értékelni azt. Ha meg nem tetszik a válaszod másnak, akkor akár téged is lepontozhat. Nincs megtiltva.

Ha sok lepontozást kapsz, az talán azért lehet, mert nem adsz hasznos válaszokat. (Mégha neked hasznosnak tűnik is, nem biztos, hogy mindenki úgy is gondolja.)

Emellett ha ilyen trágár módon írsz, akkor ne csodálkozz.

(Én csodálkozom azon, hogy ilyen szóval megjelent az írásod. Elvileg a rendszer blokkolja. :S )

Amúgy meg versenyzel? Mert akkor segíthetek, hogy előrébb juss. Pontozz le engem, és máris visszábbesek egy picit.

Mert engem biza iszonytató módon hidegen hagy, hogy ki hogyan pontoz - ellentétben veled, akit (mivel topikot is nyitottál róla), bizony érdekel, akárhogy is tagadod.

2009. jan. 7. 21:43
 4/9 anonim ***** válasza:
98%
szerintem nem lehet utánanézni.azért anonim gondolom.
2009. jan. 7. 22:23
 5/9 anonim ***** válasza:
98%

Nem lehet utánanézni, főleg, mert nemlétező e-mail címmel is lehet regisztrálni.

Amit én nem értek, ha valaki kérdez valamit, mondjuk segítséget kér, vagy véleményt, normális módon, és az emberek írják a segítséget, véleményt, szintén normális módon, a kérdező se szól le senkit kiegészítő kommentben, a hozzászólók se zördülnek össze, olyan kérdéseknél nem értem a lepontozásokat.

2009. jan. 8. 00:06
 6/9 anonim ***** válasza:
94%
Én meg azt nem értem hogy hogyan lehet lepontozni olyan válaszokat mint pl: hol laksz?hány éves vagy?vmelyik nap nézagettem ezen kérdéseket,én is válaszoltam és elég sok válasz le volt pontozva,hát kérdem én ilyen kérdésekre adott válaszon mégis mit lehet leponzoni???????,
2009. jan. 8. 11:21
 7/9 anonim ***** válasza:
98%

hát szerintem elég .... az a valaki. hülye szokás/szórakozás. és még magának árt vele, mert minusz pontokat kap XD

úgyhogy én magosról teszek rá.... nekem se az a célom, hogy másokat lepontozzak, hanem hogy segítsek másokat vagy hogy kérdezzek amiről akarok tudni valamit :)

2009. jan. 8. 12:08
 8/9 anonim ***** válasza:
98%

A lepontozás mondjuk engem se zavar, csak az a rossz benne, hogy alapjáraton a nagyon lepontozott válaszokat nem jeleníti meg a rendszer...

Ez pedig azért rossz, mert lehet, hogy valakinek hasznos lenne a lepontozott válasz, de mivel hasztalanként van "jelezve" így nem fogja elolvasni...:(

2009. jan. 8. 14:20
 9/9 anonim válasza:
89%
hello! sehol, ha írsz neki mailt- akkor is csak ő látná a te mailcímed- de mivel ők ilyen kedves lények, hidegen hagyná őket. Az elején én sem értettem, hogy ki és miért és hol, meg nem is nagyon néztem, aztán most lent vagyok valahol 65% körül... nem tudom miért, mert ugy 1 hója csak olyanokra válaszolok, amiket nem lehet elrontani. és véleményt sehol nem nyilvánítok. Engem ujjabban az bosszant hogy Teszek fel kérdéseket, amikre nem tudom a választ, részletezni is szoktam a félre értések elkerülése érdekében, és jön az okoskodás, véleménynyilvánítás de egy ébkézláb használható válasz nincs, a végére meg oda irja hogy lehet lepontozni az igazságért...ha fáj az igazság..bla-bla... és meg sértődik, pedig 1 értelmes mondatot nem írt... pl az itteni 3.válaszolnak se látom sok hasznát.
2009. márc. 19. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!