Szerintetek ez mi lehet, ki szórakozik velem?
Nemrég számot váltottam, azóta csak a legszűkebb család tudja a számomat, viszont hetek óta zaklat valaki ismeretlen számról, de nagyon fura mert felveszem, senki nem szól bele, viszont le sem teszi! Volt hogy 20 percig hagytam a vonalat végül eluntam és letettem! A túloldalról pedig egy árva nesze sem hallatszik... Már nagyon ideges vagyok miatta!
Az biztos, hogy nem a családom szórakozik de akkor kinek éri ez meg én honnan tudja a számom?
Szia!
Ha van olyan funkció, akkor tiltasd le az ismeretlen számokat. Barátnőm ezt csinálta. A hívónak úgy hallatszik, mintha csörögne.
manju
Nem lehet, hogy késel a telefon számlákkal? A T-Mobilnál szokott ilyen lenni, hogyha már fizetni kéne akkor hív egy ismeretlen szám. Olyankor bele kell mondani, hogy "halló" és akkor jobb esetben elkezdi mondani a magáét. Ha bele sem szólsz akkor pedig csak az ürességet "hallod", addig amíg le nem teszed.
Hát remélem, hogy ez áll a dolgok hátterében, a szórakozás nagyon nem jó poén :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!