Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek ez mi lehet, ki...

Szerintetek ez mi lehet, ki szórakozik velem?

Figyelt kérdés

Nemrég számot váltottam, azóta csak a legszűkebb család tudja a számomat, viszont hetek óta zaklat valaki ismeretlen számról, de nagyon fura mert felveszem, senki nem szól bele, viszont le sem teszi! Volt hogy 20 percig hagytam a vonalat végül eluntam és letettem! A túloldalról pedig egy árva nesze sem hallatszik... Már nagyon ideges vagyok miatta!

Az biztos, hogy nem a családom szórakozik de akkor kinek éri ez meg én honnan tudja a számom?

2011. jún. 16. 11:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne érdekeljen, had menjen a pénze neki...Ha zavar rakd tiltólistára
2011. jún. 16. 12:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Ismeretlen számot sajnos nem tudok tiltani... :(
2011. jún. 16. 12:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy olyan számot kaptál a szolgáltatótól, ami korábban másé volt.
2011. jún. 16. 12:03
 4/6 anonim ***** válasza:
A tesómmal is történt hasonló, csak ott kijelezte a számot a zaklató. Folyamatosan csörgött a telefon. A szolgáltató nem adta ki az adatokat ezért egy rendőr ismerős rendezte el és beszéltek a /mint kiderült/ csajjal. Azóta sem derült ki miért csinálja, nem is ismerték egymást tesómmal.
2011. jún. 16. 12:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha van olyan funkció, akkor tiltasd le az ismeretlen számokat. Barátnőm ezt csinálta. A hívónak úgy hallatszik, mintha csörögne.

manju

2011. jún. 16. 12:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy késel a telefon számlákkal? A T-Mobilnál szokott ilyen lenni, hogyha már fizetni kéne akkor hív egy ismeretlen szám. Olyankor bele kell mondani, hogy "halló" és akkor jobb esetben elkezdi mondani a magáét. Ha bele sem szólsz akkor pedig csak az ürességet "hallod", addig amíg le nem teszed.

Hát remélem, hogy ez áll a dolgok hátterében, a szórakozás nagyon nem jó poén :S

2011. jún. 16. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!