Csak szórakozik velem az illetö vagy komolyan gondolja?
Van egy csaj (oh de sokszor volt már ez a mondatkezdés :D) aki ma felhívott engem telón.
Nem ismerem. Kicsit kerdezgettem róla aztmondta, hogy 15 éves és idézem "szopnák" majd 1-2perc beszélgetés után letette/letettem aztán újra és újra felhívogatott mindig ugyanazzal. És kérdezte, hogy hol találkozunk stb...
Csábító ajánlat de túl elövigyázatos vagyok és inkább nemis feleltem semmit hanem húztam kicsit az idöt :S:S
Azt sem tudom, hogy honnan tudta a telószámom.
A lányok szokták ezt csinálni ha unatkoznak?
Kissé lelkiismeretfurdalásom van, hogy kihagyok egy ilyen lehetöséget :S
15f (még szüz)
Most legtöbben aztfogják mondani, hogy fogd meg dugd meg vagy menny bele, rosszul úgysem jössz ki belöle.
Nos mondhatom, hogy valamelyst komolyabb gondolkozású vagyok a korosztályomnál. Eddig csak 1x csókolóztam kb fél éve. Tehát nemtudom mit tegyek ezen helyzetben:SS
Hát velem meg olyan fordult elő,hogy este 22:00 után hívtak és nyögtek a telefonba ahhh mm ahhhhhhhhhhhhh meg hasonlók..
Aztán lerakták,a számomat fogalmam sincs honnan tudta,ja és rejtett szám volt.
21/lány
21/lány vagyok
amúgy szerintem csak szórakoznak veled,főleg ha rejtett volt a szám.
sejtettem, hogy csak szórakoztak :P
Ha legközelebb felhív adok neki idöpontot és helyszínt valahol távol :D
Ne haragudj, de eléggé butácska vagy ha ezt te LEHETŐSÉGNEK hívod. Ez nem lehetőség, csak egy(vagy több) idióta tinilány unalomelhárítása, és jót röhögtek rajtad.
Sőt, szerencsésnek mondhatod magad ha nem a haveri társaságod akart besz.patni:)
Az ilyeneknek sohasem szabad bedőlni, elég szánalmas ha valaki(k) ennyire unatkozik/nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!