Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak szórakozik velem az...

Csak szórakozik velem az illetö vagy komolyan gondolja?

Figyelt kérdés

Van egy csaj (oh de sokszor volt már ez a mondatkezdés :D) aki ma felhívott engem telón.

Nem ismerem. Kicsit kerdezgettem róla aztmondta, hogy 15 éves és idézem "szopnák" majd 1-2perc beszélgetés után letette/letettem aztán újra és újra felhívogatott mindig ugyanazzal. És kérdezte, hogy hol találkozunk stb...

Csábító ajánlat de túl elövigyázatos vagyok és inkább nemis feleltem semmit hanem húztam kicsit az idöt :S:S

Azt sem tudom, hogy honnan tudta a telószámom.

A lányok szokták ezt csinálni ha unatkoznak?

Kissé lelkiismeretfurdalásom van, hogy kihagyok egy ilyen lehetöséget :S

15f (még szüz)

2010. febr. 28. 23:18
 1/7 A kérdező kommentje:

Most legtöbben aztfogják mondani, hogy fogd meg dugd meg vagy menny bele, rosszul úgysem jössz ki belöle.

Nos mondhatom, hogy valamelyst komolyabb gondolkozású vagyok a korosztályomnál. Eddig csak 1x csókolóztam kb fél éve. Tehát nemtudom mit tegyek ezen helyzetben:SS

2010. febr. 28. 23:21
 2/7 anonim ***** válasza:
ne hagyd ki lehet hogy a csaj aki hívogat rib@anc menj csak nyugodtan
2010. febr. 28. 23:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát velem meg olyan fordult elő,hogy este 22:00 után hívtak és nyögtek a telefonba ahhh mm ahhhhhhhhhhhhh meg hasonlók..

Aztán lerakták,a számomat fogalmam sincs honnan tudta,ja és rejtett szám volt.

21/lány

2010. febr. 28. 23:44
 4/7 anonim ***** válasza:

21/lány vagyok

amúgy szerintem csak szórakoznak veled,főleg ha rejtett volt a szám.

2010. febr. 28. 23:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Micsoda? Ismeretlennel? Nem is lehet kérdés, nehogy belemenj már! Ez nem lehetőség, ez marhaság!
2010. márc. 1. 00:08
 6/7 A kérdező kommentje:

sejtettem, hogy csak szórakoztak :P

Ha legközelebb felhív adok neki idöpontot és helyszínt valahol távol :D

2010. márc. 1. 00:19
 7/7 anonim válasza:

Ne haragudj, de eléggé butácska vagy ha ezt te LEHETŐSÉGNEK hívod. Ez nem lehetőség, csak egy(vagy több) idióta tinilány unalomelhárítása, és jót röhögtek rajtad.

Sőt, szerencsésnek mondhatod magad ha nem a haveri társaságod akart besz.patni:)

Az ilyeneknek sohasem szabad bedőlni, elég szánalmas ha valaki(k) ennyire unatkozik/nak.

2010. máj. 8. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!