Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi az oka, hogy itt nem a jó...

Mi az oka, hogy itt nem a jó válaszokat értékelik, hanem a bólogatójánosokat?

Figyelt kérdés
Regisztráltam két névvel, kizárólag kíváncsiságból. Ugyanazokra a kérdésekre válaszoltam mindkét névvel. Többnyire olyan kérdésekre, ami a szakmámba vág, vagy 100%-osan tudtam rá a választ. Amikor a hozzáértő, biztos választ adtam, lehúztak, az a nevem már 50 % körül van. A másik nickkel kizárólag egyetértettem a kérdezővel, bármekkora bődületes butaságot írt. Ez a nickem 96 %-on áll. Valóban ennyi primitív, tudatlan ember válaszolgat itt? Volt olyan válaszom, (egyetértő), csöpögött belőle a gűny, nem vették észre. Mindenesetre én fontos dolgokban ITT nem kérnék véleményt, mert nagyon nagy %-ban hozzá nem értő emberek válaszolnak. Nektek mi a tapasztalatotok?
2010. nov. 4. 15:51
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Hát ha én vok hivfruska akk te meg Kiszel Tünde vagy mert pont olyan értelmesen reagálsz mint ő szokott!!! :D:D Egyébként pedig tényleg fiú vok tom h arra megy ki a játék h megmutassam a farkam camban bizonyítékként de nem fogom ne reménykedj!!! XDXD
2010. nov. 5. 11:22
 32/35 anonim ***** válasza:

Befejeztem a válaszadást, mármint az oldalon nyíltan.

Ha van a kérdezőnek privát válaszadási elérhetősége, és értelmes (nem a Google használatával, 1-2 mp alatt megválaszolható) kérdést ír ki, és amire az írása stílusából, megfogalmazásából itélve választ is vár, oda írok.

(most is csak azért reagálok így, mert 100%-ban egyetértek a kérdés megfogalmazójával, állításával. Ugyan is, személyesen tapasztaltam ugyan ezt, azzal a külömbséggel, hogy 3 regisztrációm is él ,jelenleg ezen a web-oldalon, ami Fórumnak, a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető...

...több, IT Fórum aktív tagjaként állítom ezt.)

2010. nov. 5. 17:55
 33/35 anonim ***** válasza:
Hát ezt az oldalt tudtommal soha senki nem nevezte Fórumnak... ez nem az... lol epic fail.
2010. nov. 5. 17:57
 34/35 anonim ***** válasza:

Itt kérném a moderátorokat, hogy vegyék le a kérdést, mert nem akarom bizonygatni egy elmebetegnek, aki idejött kitombolni magát, hogy én nem az a válaszoló vagyok, akire ő gondol.

Köszönöm!

2010. nov. 5. 19:33
 35/35 anonim ***** válasza:
Azért mert ilyenek uralják itt a nettet,és élvezkednek.
2011. márc. 21. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!