Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi az oka, hogy itt nem a jó...

Mi az oka, hogy itt nem a jó válaszokat értékelik, hanem a bólogatójánosokat?

Figyelt kérdés
Regisztráltam két névvel, kizárólag kíváncsiságból. Ugyanazokra a kérdésekre válaszoltam mindkét névvel. Többnyire olyan kérdésekre, ami a szakmámba vág, vagy 100%-osan tudtam rá a választ. Amikor a hozzáértő, biztos választ adtam, lehúztak, az a nevem már 50 % körül van. A másik nickkel kizárólag egyetértettem a kérdezővel, bármekkora bődületes butaságot írt. Ez a nickem 96 %-on áll. Valóban ennyi primitív, tudatlan ember válaszolgat itt? Volt olyan válaszom, (egyetértő), csöpögött belőle a gűny, nem vették észre. Mindenesetre én fontos dolgokban ITT nem kérnék véleményt, mert nagyon nagy %-ban hozzá nem értő emberek válaszolnak. Nektek mi a tapasztalatotok?
2010. nov. 4. 15:51
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
11%

lol itt is mindenki hogy egyetért a kérdezővel... mert bólogató jánosok vagytok :D:D:D

Am sztem néha tényleg jellemző amiket írsz de azért ha megnézed milyen válaszokat ad egy 90%-os válaszoló meg egy 30%-os, hát általában NAGY különbség van. Persze egyedi esetekben lehet h az a választ is lepontozzák, amiben 100%-osan biztos vagy, pláne, ha olyan arrogánsan válaszolsz, mint ahogy ezt a kérdést feltetted...

Összegezve: Igen, mindenki buta itt de te a kevés kiemelkedően okos között vagy, csak rendszerhiba, hogy lepontoznak. Éljen, kérdező for president!

2010. nov. 4. 19:06
 22/35 anonim ***** válasza:
Dettó ugyanaz, mint a való életben. Egyeseknek van véleménye, másoknak meg nincs, de nem tudják megállni szó - ebben az esetben írás - nélkül.
2010. nov. 4. 19:31
 23/35 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó és utolsó előtti! Már ide is betetted a lábad, hivfruska? ÉN nem pontoztam le senkit. Viszont érdekes múdon mindenki azután lett lepontozva, hogy te idejöttél. Milyen furcsa. A jellegzetes beszólásaid, szóhasználataid....

A többieknek köszönöm a hozzászólásokat!

2010. nov. 4. 19:47
 24/35 anonim ***** válasza:
Az utolsó vagyok. Szerintem összekeversz valakivel.
2010. nov. 5. 01:40
 25/35 A kérdező kommentje:
Most már biztos, hogy nem. Ez a válaszod mindig szó szerint ugyanaz.
2010. nov. 5. 08:36
 26/35 anonim ***** válasza:
54%
Én meg a 19:06 vok, nemtom ki az a hivfruska =) De örülök, hogy észérvet nem tudsz mondani, csak ennyit :D:D Egyébként ha ilyen stílusban írsz máshova is ne csodálkozz ha lepontoznak :D:D
2010. nov. 5. 09:05
 27/35 A kérdező kommentje:
Hivfruska minden nap kiír egy kamu kérdést. Egyszer heroinfüggő,13 évesen, de ezt senki nem vette észre nála, se otthon, se az iskolában. Aztán HIV fertőzött, amikor a szülei megtudták, kirúgták otthonról, az általa megfertőzött barátja szülei viszont megölelték, és befogadták. Aztán drogos lett az anyja. Másnap két zsemle volt a kajája, mert nem tudott boltba menni. Jellegzetes szóhasználatai az am, ami nálad is fennáll, a stílusa ugyanaz, mint a tied, és ha nincs több érve, akkor az nem én vagyok. Ez, amit leírtam, a jéghegy csúcsa, ja és miután mindenki megírja neki, hogy kamu, egy 81 %-os, aki szintén ő, folyamatosan védi ugyanebben a stílusban. Csak mindig belegabalyodik a hazugságaiba, így nagyon hamar rájönnek a válaszadók, hogy kamu a kérdése.A rekord az volt, amikor 5 perc alatt elvitte a kistesóját a játszótérre, onnan a kersztanyjához, ott dühös lett rá és letépte a gyerek macijának a fejét,sőt ezidő alatt még a játékboltba is elment, és vett egy új macit. Na őt nevezzük itt sokan hivfruskának. Ott is ilyen "véletlen egybeesések" vannak, mint nálad. De ugye nem haragszol, ha inkább a többiek korrekt, értelmes válaszaival foglalkozok ezek után.
2010. nov. 5. 09:35
 28/35 anonim ***** válasza:
34%

Hát te bolond vagy. Nem vok hivfruska, fiú vok, de úgyse tom neked itt bebizonyítani :D Egyébként ha kamukérdéseket írogat ki, miért nem törlik a modik? :P Ők odafigyelnek ezekre...

Egyébként meg persze h nem haragszok, foglalkozz csak a bólogató jánosok véleményével inkább. Csak az a vicces, hogy nem pont ellenük írtad ki a kérdést? :):) Ezután meg kérdezőként ugyanazt csinálod, mint amit elítéltél? :D:D

Figy nem akarlak megbántani de egyre kevésbé tűnsz nekem olyan hejj de okosnak, mint amilyennek mondod magad :D

2010. nov. 5. 09:53
 29/35 anonim ***** válasza:
0%
Am meg nem pontoztam le senkit, erről ha kell, screenshotot is tok küldeni :P:P
2010. nov. 5. 09:54
 30/35 A kérdező kommentje:
No, ha eddig kételkedtem volna,most 100%-ig bebizonyítottad, hogy te vagy ahivfruska. Teljesen megegyező, már nem is szóhasználattal, hanem mondatokkal reagálsz. Ja, és a hivfruska is hol fiú, hol lány, hol 13 éves, hol 26, meg a kettő között.Na részemről befejeztem, úgyis legyőzöl a rutinoddal:) Megmagyarázzam?
2010. nov. 5. 11:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!