Mi az oka, hogy itt nem a jó válaszokat értékelik, hanem a bólogatójánosokat?
lol itt is mindenki hogy egyetért a kérdezővel... mert bólogató jánosok vagytok :D:D:D
Am sztem néha tényleg jellemző amiket írsz de azért ha megnézed milyen válaszokat ad egy 90%-os válaszoló meg egy 30%-os, hát általában NAGY különbség van. Persze egyedi esetekben lehet h az a választ is lepontozzák, amiben 100%-osan biztos vagy, pláne, ha olyan arrogánsan válaszolsz, mint ahogy ezt a kérdést feltetted...
Összegezve: Igen, mindenki buta itt de te a kevés kiemelkedően okos között vagy, csak rendszerhiba, hogy lepontoznak. Éljen, kérdező for president!
Kedves utolsó és utolsó előtti! Már ide is betetted a lábad, hivfruska? ÉN nem pontoztam le senkit. Viszont érdekes múdon mindenki azután lett lepontozva, hogy te idejöttél. Milyen furcsa. A jellegzetes beszólásaid, szóhasználataid....
A többieknek köszönöm a hozzászólásokat!
Hát te bolond vagy. Nem vok hivfruska, fiú vok, de úgyse tom neked itt bebizonyítani :D Egyébként ha kamukérdéseket írogat ki, miért nem törlik a modik? :P Ők odafigyelnek ezekre...
Egyébként meg persze h nem haragszok, foglalkozz csak a bólogató jánosok véleményével inkább. Csak az a vicces, hogy nem pont ellenük írtad ki a kérdést? :):) Ezután meg kérdezőként ugyanazt csinálod, mint amit elítéltél? :D:D
Figy nem akarlak megbántani de egyre kevésbé tűnsz nekem olyan hejj de okosnak, mint amilyennek mondod magad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!