Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi az oka, hogy itt nem a jó...

Mi az oka, hogy itt nem a jó válaszokat értékelik, hanem a bólogatójánosokat?

Figyelt kérdés
Regisztráltam két névvel, kizárólag kíváncsiságból. Ugyanazokra a kérdésekre válaszoltam mindkét névvel. Többnyire olyan kérdésekre, ami a szakmámba vág, vagy 100%-osan tudtam rá a választ. Amikor a hozzáértő, biztos választ adtam, lehúztak, az a nevem már 50 % körül van. A másik nickkel kizárólag egyetértettem a kérdezővel, bármekkora bődületes butaságot írt. Ez a nickem 96 %-on áll. Valóban ennyi primitív, tudatlan ember válaszolgat itt? Volt olyan válaszom, (egyetértő), csöpögött belőle a gűny, nem vették észre. Mindenesetre én fontos dolgokban ITT nem kérnék véleményt, mert nagyon nagy %-ban hozzá nem értő emberek válaszolnak. Nektek mi a tapasztalatotok?
2010. nov. 4. 15:51
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
56%

Hülye kérdésre hülye válasz.

Nem kell hülyeséget kérdezni, és akkor nem hülyeség lesz a válasz.

Olyan 70% körül állok. Tudom, hogy ahol komoly választ adtam, azzal nem ártottam, talán még használtam is. A 30% negatív értékelés meg egész jó, tekintve hogy időm nagy részében meg a hülyéket oltogatom (tudom-tudom, az állatkertben is tilos etetni, meg a trollokat sem szokás, de attól még megérdemlik!) - ők vagy nem pontoznak le, vagy az ott adott válaszaimat pontozza fel a többi állatkert-látogató.

2010. nov. 4. 16:12
 12/35 anonim ***** válasza:
80%

Azert van igy, mert sokan csak azert irnak ki kerdest, hogy onigazolast kapjanak, ok nem az igazsagra kivancsiak, hanem tamogatokat keresnek ha igazuk van, ha nem. Ilyen pl.

"utalom az anyosomat, te is?" kerdes. A kerdezo nem tenyleges megoldasra vagyik sok esetben.

2010. nov. 4. 16:13
 13/35 anonim ***** válasza:
75%

Sokaknak gőzük nincs arról, amire válaszolnak vagy pontoznak. Pl. én egy csomó mindent másképp csinálok, mint ahogy szokás, mert rájöttem, hogy úgy jobb. De tökmindegy, mert amíg én egyedül csinálom, mások kipróbálás nélkül lepontoznak.

A legjellemzőbb a politikában: ha nem ugyanazt a pártot támogatod, mint a pontozó, akkor lepontoz, függetlenül attól, hogy egyébként helyes-e a válaszod.

2010. nov. 4. 16:14
 14/35 anonim ***** válasza:
83%

Itt, ha valaki megkérdezi hány éves vagy, még azt is értékelik, hogy hasznos vagy nem hasznos.

Ennek mi értelme van.

2010. nov. 4. 16:15
 15/35 anonim ***** válasza:
75%
Mert a legtöbb ember azt várja,hogy itt azt mondják amit hallani akar,ami általában nem az igazságot tükrözi...
2010. nov. 4. 16:16
 16/35 anonim ***** válasza:
69%
Egyebkent nekem is sokszor volt, hogy leszolt a kerdezo vagy lepontoztak, mert megirtam az igazi velemenyemet. Erre csak annyit lehet mondani, hogy olyan emberre nem erdemes idot pazarolni, aki elbol elutasitja a velemenyedet, a nezopontodat. Hogy tudna a helyzeten valtoztatni, ha nem is gondolja at mas szemszogbol, csak a sajat gondolatait tudja szajkozni? Az meg nem segit, hogy valaki egyet ert vele. Ettol meg ugyanolyan rossz marad az elete. A hibat eszrevenni magaban meg valtoztatni a dolgokon lusta.
2010. nov. 4. 16:16
 17/35 A kérdező kommentje:
Pontosan ezt látom én is. Nem kíváncsiak a valós véleményre, csak adjunk igazat neki.De lehet, hogy épp azzal csak rontanak a helyzetén.
2010. nov. 4. 16:21
 18/35 anonim ***** válasza:
69%
Én ha felteszek egy kérdést nem azt pontozom fel feltétlenül aki igazat ad nekem, amúgy sok kérdésemre kaptam hasznos választ. Bár én nem is nagyon ilyen egyetértős-véleménykikérőseket szoktam feltenni, hanem tényleg igazi kérdéseket. Egyébként meg szerintem teljesen természetes hogy azt pontozzuk fel akivel egyetértünk.
2010. nov. 4. 16:28
 19/35 anonim ***** válasza:
93%

Én az olyan kérdezőket nem értem,akik feltesznek egy olyna kérdést,amire egyetlen egy jó,szakmai válasz van,szóval nem olyan,hogy kinek mi a véleménye. Leirom a konkrét választ,erre lepontoznak és még akérdező is hőzöng,hogy ez biztos nem igy van. Akkor minek kérdezi meg,ha ő jobban tudja mint én aki 4 évig ezt tanultam és segiteni akarok,leirom neki a konkrétumot (amit mellesleg 1 tized másodperc alatt ki lehetne googlezni)

Nagy az isten állatkertje

2010. nov. 4. 17:05
 20/35 anonim ***** válasza:
56%

én sose nézem,melyik válasz hány pontot ér.lesz@rom.

De egy érdekesség: 30 évesnek mondva magam,egy bizonyos kérdésnél nekem estek,mondván ennyi idősen igy gondolkodni a világ legnagyobb bűne :D

Aztán azt irtam hogy igazából 20 vagyok,erre meg kaptam a helyeslő válaszokat,hogy milyen jól tettem amit tettem blabla

(ugyanaz a téma)

nem értem,miért kell valakit kor alapján megitélni! nem fér a fejembe...:S Mért nincs jogom akár 10 év mulva is ugyanugy gondolni bizonyos dolgokat? Mert akkor nekem esnek mintha sorozatgyilkos lennék?? Idióták

2010. nov. 4. 18:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!