Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » 0 kérdés 0 válasz csak értékel...

0 kérdés 0 válasz csak értékelés és a 22. helyen van hogy lehet ez csak pontozással elérni?

Figyelt kérdés
Ez az egész gyanus nekem.

aug. 19. 11:36
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Sok "pontozással", de ez miért érdekel ennyire?
aug. 19. 11:50
 2/6 A kérdező kommentje:
csak olyan fúrának tünik mert értelmes válaszokat sokszor lepontoznak semmitmondó álaszokamik az egekben vannak. és ahogy olvasok sok kommentet hát nem is tudom,Meg olvasom a szabálzat az sem igazán kóser nekem ha valami egy adot dologban nem ért egyet és mondjuk 8 pozitiv ellenében ad egy negatívat az miért minus 1 pont. nem is értem miért kell megfelelni a többség igényeinek.....stb
aug. 19. 11:58
 3/6 anonim ***** válasza:
78%
#2: nem csodálom, hogy nem érted...
aug. 19. 12:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet még pluszba hogy a szavazást is használja, tehát “vadászva” keresi az összes olyan kérdést ahol lehet szavazni, azzal is mindig +1 pontot szerez.
aug. 19. 12:24
 5/6 anonim ***** válasza:
63%

Én ezt nem értem.

aug. 19. 12:24
 6/6 anonim ***** válasza:
69%

Nem értem, min csodálkozol?

Ugyanazon a toplistán az első helyezettnek 6,67-szer annyi pontja van értékelésért; csak ő nem az összpontjai 100%-át, hanem csak 86,25%-át szerezte mások válaszainak értékeléséből.

Ugyanazon a toplistán a második helyezettnek 3,71-szer annyi pontja van értékelésért; csak ő nem az összpontjai 100%-át, hanem „csak” 99,49%-át szerezte mások válaszainak értékeléséből.

Összesen 17-en vannak azon a toplistán, akiknek több pontjuk van értékelésért, mint a mai 22. helyezettnek.

Négyféle tevékenységért lehet pontokat kapni, vannak akik csak egyféléből szereznek pontokat, és vannak olyanok, akik döntő többségében egyféle tevékenységből szereznek pontokat. Vannak, akik rengeteg választ értékelnek, és például vannak, akik sok kérdést írnak ki; pl. akinek 36423 pontja van kérdésért, az – ha nincs törölt kérdése, akkor is legalább – 12141 kérdést írt.

Vannak ilyen toplistás versenyzők, nem tudom, mi gyanús neked?

aug. 19. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!