Itt Gyakszin hogyan kell jelenteni valakit?
#10.
Nyilván súlyozottan számolják bele az értékelésedet.
Különben a trollok szétnyomkodnák negatívval az egészet és mindenki 0-an lenne.
Viszont ha egy olyan illető pontoz le, akinek mondjuk 5%-ba van beszámolva az nem nyomja le annyira az átlagodat.
#11: Kérdést nem lehet törölni.
Együtt kell élned azzal, amit kiírtál.
Én is baromságnak tartom, de egyrészt érthető, mert napi szinten törölgetve lennének a kérdések akkor.
Gondolj bele, valaki időt feccol abba, hogy választ adjon a kérdező meg gondol egyet és törli.. Hamar elpártolnának az emberek egy másik fórumra.
Ha tiltanak / törlöd a profilodat a kérdéseid akkor is megmaradnak, csak gondolom DB szinten rátesznek valami flag-et és nem kapcsolják aktív user-hez.
14 A kérdés amit feltettem, más ember irányába irreveláns. Egyszerűen egy szakembertől akartam kérdezni, hogy tudjam becsaptak-e, vagy legalábbis próbálkoztak ilyennel és jól érzem-e amit érzek vagy nem.Nem is arra vonatkozott a kérdésem, meg nem is a pitiáner kategória volt. A kérdésre a válasz is kétértelmű volt, és azóta is motoszkál bennem. Semmi szégyenletes alja dolgot nem írtam, nem is szokásom.
Azt viszont érdekesnek találom, hogy trollokra való hivatkozással említik meg az osztott véleményezést, miközben oldalakon lehet tapasztalni a minuszolást korrekt válaszoknál is. Bárkivel szemben.
az elég életlen érv, hogy "akkor én is kipróbálom"... ez nem egy csokis fánk, hogy akkor te is megkostolod.
Tudom, hihetetlen, de az emberek cselekedeteinek vannak következményei és az ilyen komplett dilettantizmusból erednek a felesleges gyűlölködési hullámok.
Előbb talán nőjj fel agyban, és feltehetően épp ezért nem vagy azon a szinten, hogy legyen jogosultságod...
(megjegyzem, elég elnyagyoltnak érzem itt a kategorizálást; sokkal jobban megszűrném)
Ha valaki privátban zaklat, az oldal alján lévö email-címen tudsz írni a moderátoroknak, bemásolva a problémás üzenetet a küldö nevével együtt. Ök intézkednek.
1-es/7-es: miért az lenne a "gyenge jellem", aki egy trágár üzeneketek küldözgetö személy ellen fellép és miért nem az a "gyenge jellem", aki ilyen üzeneteket küldözget, sokszor csak azért, mert a címzett pl másként szeret valamilyen ételt? (Rengeteg ilyen esetet ismertem - idöközben egy részük már le van tiltva az oldalról)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!