Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kinek tudom jelenteni, hogy a...

Kinek tudom jelenteni, hogy a munkaügyi központba az ügyintéző nem hajlandó elintézni nekem az álláskereső járadékot?

Figyelt kérdés
Nyilvántartásba vételt kértem a foglalkoztatási osztályon, mert szeretném az álláskereső járadékot igénybe venni. Kaptam külföldön egy állást, és el is küldtem a szerződést e-mailben az ügyintézőnek, de ő nem tudja elfogadni, mert ő azt gondolja ez egy idénymunka, és valószínűleg felfognak nekem mondani, ez pedig nem így van... Azt írta vissza e-mailben, hogy vagy szüneteltetni tudják az ellátásom, vagy törölnek a nyilvántartásból

aug. 1. 17:07
 1/5 anonim ***** válasza:
A fennmaradó összeg kifizetésére gondolsz?
aug. 1. 17:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, arra
aug. 1. 17:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Az igaz, hogy kölcsönzött munkavállaló vagyok, de ott van feketén-fehéren, hogy nem idénymunka
aug. 1. 17:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Kérd, hogy beszélhess a felettesével. Vagy kérj másik ügyintézőt. Esetleg az intézmény vezetőjét kérd. Legrosszabb esetben a NAV-hoz fordulj, mert ez már a pénzügyeidet is érinti, ami azt hiszem már az ő hatáskörük.
aug. 1. 18:27
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Senkivel sem tudod megbeszélni. Nincs, és soha nem is volt jog. A náciknak köszönhetően az egész haveri társaságok dolga, és akárki kicsinálhatja a másikat. Nem tudsz kinek panaszkodni. Működésképtelen szar az egész. A nácik beilyesztettek mindenkit, hogy kiirtják őket, ha nem lesznek ilyenek. Én csak dolgozni szerettem volna fizikai munkát, és szart sem engedik. Még csak jól sem dolgozhatok. Még rosszul sem. Arra kényszerítettek, hogy ne dolgozzak semmit. Amikor dolgoztam, sokkal könnyebb volt. Teljesen tönkrementem a sok ülésben, meg semmittevésben. K*va anyjukat.
aug. 1. 19:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!