Itt Gyakszin hogyan kell jelenteni valakit?
Figyelt kérdés
aug. 16. 13:55
1/21 anonim válasza:
Miért akarsz jelentgetni bárkit, hiszen az a gyenge jellem elsődleges mutatója. Tudod a házmesteri megnyilvánulás-mint azok akik a zsidó családokat jelentgették fel, Auschwitzba kerülésük előtt..
2/21 A kérdező kommentje:
más jelentget. én is kipróbálnám.
aug. 16. 13:58
3/21 anonim válasza:
Ott van az oldal alján egy e-mailcím, "kapcsolat" címszóval.
Én ott jelentettem már néhány embert, mondjuk elég alapos okom volt rá.
Nem, nem gyenge jellem, Sőt! Megvédem magam és a családomat, amikor valaki ocsmány stílusban sérteget.
Jelenteni a nem megfelelő módon viselkedő egyéneket és feljelenteni ártatlanokat marhára nem ugyanaz, "kedves" #1.
4/21 A kérdező kommentje:
hogyan kell kérdést jelenteni?
aug. 16. 14:01
5/21 anonim válasza:
Kérdést akkor jelenthetsz, ha elérték egy szintet, azt meg a profilodon tudod csekkolni, hogy mik a jogosultságaid.
7/21 anonim válasza:
2 Ne akard a gyengejelleműek táborát gyarapítani. Szerintem, de természetesen azt teszel amit akarsz.
8/21 anonim válasza:
Minden kérdés/válasz végén ott van egy sárga felkiáltójel, arra kell kattintani.
9/21 A kérdező kommentje:
nincs is kiírva a profilom amúgy, de mégis jelentget.
hát privatban ő zaklat engem.
aug. 16. 14:03
10/21 anonim válasza:
"Érték százalékod maximum 30%-ként számít egy-egy válasz összértékelésénél."
Én mondjuk ezt nem értem, most vagy tisztán lehet valamit értékelni, vagy nem-de ez így? érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!