Miért fokoztak vissza 2-es szintre 5-ös szintről?
Kérdező! A 10-es kommentedből látszik, hogy a 21%-os válasz hasznossági százalék miatt vagy 2-es szinten; a többi felől lehetnél 5-ös szinten is.
A 3-as szinthez legalább 40% (ez szerepel a kommentedben), a 4-es szinthez legalább 55%, az 5-ös szinthez legalább 70% válasz hasznosság kell.
A regisztráció óta eltelt időnél nem közlik a teljesítést – nem tudom, miért –; a többinél igen. Ha minden más megfelelne a 3-as szintnek, abból lehetne következtetni, hogy a regisztráció óta eltelt idő kevés a 3. szinthez. De nálad látszik, hogy a válasz hasznossági százalék nem elég a 3. szinthez.
Nem tudom, gondolom, te sem, hogy a 655 válaszodból mennyi van értékelve, de ha nem az Ismerkedés kategóriában írtad a java részét, akkor több száz lehet értékelve. Ha több száz válaszod van értékelve, és az 5-ös szinthez legalább 70% volt a hasznosság; azt nem könnyű 21%-ra csökkenteni.
A 2020. május 12-én történt változáskor válaszban adták meg az adatokat, táblázatba foglaltam, itt vannak a követelmények és a jogosultságok; ha nem változtattak: [link]
Betámadtak és rommá ponzoták a válaszaidat.
Nem szóltál be valakinek?
Nem álltál neki veszekedni néhány kérdésnél? Ha sok válaszodat nagyon lepontozták és ennyire kevés válaszod van, akkor eshet a hasznosságí % ekkorát.
Másold be a többit is nem csak azt hogy mi kell a következő szinthez
Ezt:
Aktuális szinted:
5
Regisztrációd legalább 180 napos.
Válaszaid száma legalább 250 (52967 válaszod van.)
VAGY
Kérdéseid száma legalább 50 (294 kérdésed van.)
Válasz hasznossági százalékod legalább 70% (jelenleg 77%)
Törölt kérdéseid és válaszaid száma maximum 3% (jelenleg 1%)
MÁsod be az egész oldalt, legfelülről! Kérlek!
Onnantól hogy mi a szinted.
Tessék:
Aktuális szinted:
2
Regisztrációd legalább 1 napos.
Válaszaid száma legalább 5 (660 válaszod van.)
VAGY
Kérdéseid száma legalább 2 (40 kérdésed van.)
Jogosultságaid:
10 percenként 5 választ írhatsz.
60 percenként egy kérdést írhatsz.
15 percenként 4 privát üzenetet írhatsz.
Csatolhatsz szavazást a kérdésedhez.
Érték százalékod maximum 30%-ként számít egy-egy válasz összértékelésénél.
Maximum 6 kategóriát állíthatsz be kedvencednek.
A következő szinthez szükséges:
Regisztrációd legalább 7 napos.
Válaszaid száma legalább 20 (660 válaszod van.)
VAGY
Kérdéseid száma legalább 10 (40 kérdésed van.)
Válasz hasznossági százalékod legalább 40% (jelenleg 21%)
Törölt kérdéseid és válaszaid száma maximum 10% (jelenleg 2%)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!