Miért van ennyi barom a GYK-n?
"ugye a politikai kérdések kb fele!"
Ilyen optimista vagy? Szeintem 90%-a simán.
A provokatív kérdések egyik része nem feltétlenül a mezei tagok által készülnek, ha érted, mire gondolok. Az oldal érdeke, hogy nagy legyen rajta a forgalom, generálják a kattintásokat, és mivel már egy jó ideje kevés új tag érkezik (részben az erősebb, komplexebb külföldi konkurencia miatt), inkább már az a cél, hogy a jelenlegieket tartsák meg, "mozgassák meg". Az utóbbit úgy értem, hogy érjék el, hogy ők kellően aktívak legyenek, és valamelyest behozzák az új tagok hiánya okozta kiesést.
Mivel messze a provokatív kérdések azok, amik alá a legtöbb válasz érkezik (az más kérdés, hogy inkább veszekedések zajlanak, olykor több szálon is), ez tűnt a legjobb rövidtávú megoldásnak. Minél több ilyen kérdés van, annál nagyobb a forgalom. Csakhogy, ezek is tudnak ismétlődni, a kérdező (felvett) stílusa is hamar felismerhető, sokan besokallnak a sok provokatív kérdéstől, választól, így az ilyenek elűzik a normális tagokat.
De még ezek mellett is úgy érzem, a tavalyi évhez képest, mintha több rendes, jószándékú tag lenne itt.
A másik része az ilyen tagoknak meg vagy eleve ilyen a valóéletben is, vagy ott elnyomják őket, kudarcok érik, aztán ide jön, kiereszteni a frusztrációt.
"Miért van ennyi barom a GYK-n?"
Mert nem a kiegyensúlyozott, örömökben gazdag és sikeres életű emberek szoktak itt lógni és írkálni a válaszokat naphosszat.
2 ehhez képest meg nevetséges indokokkal törölnek kérdéseket, illetve banolnak felhasználókat.
Nekem legutóbb az volt az indok egy eztoériánál feltett holdutazáshívökhöz kérdésmere, amihez kapcsoltam egy vicces képet, hogy egy macska megy a háttérben, hogy "nem lehetett eldönteni, hogy photoshopolt-e a kép, ezért töröltük, a képn nelkül felteheti újra".
Ehhez nem tudok még most sem mit szólni.
A politikában, nem szoktak belenyúlni, hogy ne érje őket vád, hogy egyik vagy másik oldalon állnak.
A trágár hozzászólásokat törlik.
Vagy, ha nagyon nagya vita, akkor egy idő után már a kérdést is.
Én volt, hogy kaptam figyelmeztetést, hogy privátban vitázzunk.
Mind a kettőnket visszatöröltek.
Most, ha nem olyan egy kérdés, hogy nem tudnám magam türtőztetni, akkor tovább lépek a kérdéstől.
13:33
És miértakartál olyan képet feltenni?
Nem hiszed, hogy volt Holdra szállás?
7 nem mindegy miért akartam? Ezotériában még az sem idegen, hogy nem hisz benne az ember, viszont jó poénnak tartottam. Ennyi.
Át lehet rakni a humorba, elfogadom.
Lehet törölni olyan indokkal, hogy provokatív, mert cinkelem vagy hitetleneket, vagy a hívöket, elfogadom.
De ilyen fake indokot, amire tulajdonképp semmi szabály sincs?
15:22
Ezek szerint trollkodtál, nem csodálkoztál, hogy törölték, csak az indok nem tetszett...?
Pont rólad szól ez a kérdés....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!