Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért van ennyi barom a GYK-n?

Miért van ennyi barom a GYK-n?

Figyelt kérdés
Tényleg ennyi gyökér van ebben az országban? Jó nagy arc, nulla tolerancia, csak megy az oda-vissza bacogatás... Alig akad egy-két normális hozzászólás. Legalább a provokáló-kérdéseket (ugye a politikai kérdések kb fele!) törölni lehetne, de a GYK meg se pirulázza. Vajon miért??

júl. 29. 13:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%

"ugye a politikai kérdések kb fele!"

Ilyen optimista vagy? Szeintem 90%-a simán.

júl. 29. 13:13
 2/11 anonim ***** válasza:
84%

A provokatív kérdések egyik része nem feltétlenül a mezei tagok által készülnek, ha érted, mire gondolok. Az oldal érdeke, hogy nagy legyen rajta a forgalom, generálják a kattintásokat, és mivel már egy jó ideje kevés új tag érkezik (részben az erősebb, komplexebb külföldi konkurencia miatt), inkább már az a cél, hogy a jelenlegieket tartsák meg, "mozgassák meg". Az utóbbit úgy értem, hogy érjék el, hogy ők kellően aktívak legyenek, és valamelyest behozzák az új tagok hiánya okozta kiesést.

Mivel messze a provokatív kérdések azok, amik alá a legtöbb válasz érkezik (az más kérdés, hogy inkább veszekedések zajlanak, olykor több szálon is), ez tűnt a legjobb rövidtávú megoldásnak. Minél több ilyen kérdés van, annál nagyobb a forgalom. Csakhogy, ezek is tudnak ismétlődni, a kérdező (felvett) stílusa is hamar felismerhető, sokan besokallnak a sok provokatív kérdéstől, választól, így az ilyenek elűzik a normális tagokat.

De még ezek mellett is úgy érzem, a tavalyi évhez képest, mintha több rendes, jószándékú tag lenne itt.

A másik része az ilyen tagoknak meg vagy eleve ilyen a valóéletben is, vagy ott elnyomják őket, kudarcok érik, aztán ide jön, kiereszteni a frusztrációt.

júl. 29. 13:21
 3/11 anonim ***** válasza:
77%

"Miért van ennyi barom a GYK-n?"

Mert nem a kiegyensúlyozott, örömökben gazdag és sikeres életű emberek szoktak itt lógni és írkálni a válaszokat naphosszat.

júl. 29. 13:28
 4/11 anonim ***** válasza:
37%

2 ehhez képest meg nevetséges indokokkal törölnek kérdéseket, illetve banolnak felhasználókat.

Nekem legutóbb az volt az indok egy eztoériánál feltett holdutazáshívökhöz kérdésmere, amihez kapcsoltam egy vicces képet, hogy egy macska megy a háttérben, hogy "nem lehetett eldönteni, hogy photoshopolt-e a kép, ezért töröltük, a képn nelkül felteheti újra".

Ehhez nem tudok még most sem mit szólni.

júl. 29. 13:33
 5/11 Senior Séf ***** válasza:
38%
Jézus! Jól elment a kedvem ettől az oldaltól, kedves utolsó. Milyen naiv vagyok...!
júl. 29. 13:36
 6/11 anonim ***** válasza:

A politikában, nem szoktak belenyúlni, hogy ne érje őket vád, hogy egyik vagy másik oldalon állnak.

A trágár hozzászólásokat törlik.

Vagy, ha nagyon nagya vita, akkor egy idő után már a kérdést is.

Én volt, hogy kaptam figyelmeztetést, hogy privátban vitázzunk.

Mind a kettőnket visszatöröltek.

Most, ha nem olyan egy kérdés, hogy nem tudnám magam türtőztetni, akkor tovább lépek a kérdéstől.

júl. 29. 13:36
 7/11 anonim ***** válasza:

13:33

És miértakartál olyan képet feltenni?

Nem hiszed, hogy volt Holdra szállás?

júl. 29. 13:41
 8/11 anonim ***** válasza:
74%
Ez egy 18 éves, anonim, arc és név nélküli, ingyenes oldal, ahova bárki regisztrálthat, akár több fiókkal is, trollkodhat kedvére, direktbe idegelhet, szétcseszhet bármilyen kérdést, feszültséget kelthet, kitalált kérdéseket írogathat ki stb, mindezt következmények nélkül. Ez kinek újdonság? Nem a nép ilyen, hanem az oldal pusztult le annyira, hogy lassan minden értelmes ember törli az itteni regisztrációját és az alja marad csak az oldalon.
júl. 29. 15:14
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

7 nem mindegy miért akartam? Ezotériában még az sem idegen, hogy nem hisz benne az ember, viszont jó poénnak tartottam. Ennyi.

Át lehet rakni a humorba, elfogadom.

Lehet törölni olyan indokkal, hogy provokatív, mert cinkelem vagy hitetleneket, vagy a hívöket, elfogadom.

De ilyen fake indokot, amire tulajdonképp semmi szabály sincs?

júl. 29. 15:22
 10/11 anonim ***** válasza:

15:22

Ezek szerint trollkodtál, nem csodálkoztál, hogy törölték, csak az indok nem tetszett...?

Pont rólad szól ez a kérdés....

júl. 30. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!