Hogyan lehetne kiküszöbölni azokat az embereket, akik a GyK-t egy fórumként, és nem egy Q&A táblaként használják?
Kérdező! A cég munkatársa vagy? A megfogalmazásid arra utal.
Ha az összes szabályt szigirúan betartanák a modik, egy hónap sem kellene, és be lehet csukni a boltot.
Embereket ki lehet küszöbölni, válaszoljon minden kérdésre a mesterséges intelligencia és akkor nem lesz baj az emberekkel, akikből él ez az oldal is.
Épp elég kárt okoz ez a gyogyós minősítő rendszer, hogy legalább nem lehet kikapcsolni a százalékolást annak, aki nem kér belőle. Rengetegen visszaélnek vele.
Buta kisgyerekek és mentálisan sérültek minősítenek le profi szakembereket, akik tudást és tapasztalatokat osztanak meg.
Szerintem sokan elmenekültek már erről az oldalról, akik ezt nem hajlandók elviselni.
Nekem mindig is furcsa volt az itteni rendszer, hogy voltaképpen nem fórum, de az emberek attól még fórumoznak és az oldalnak ezt a hiányosságát "barkácsolással" kénytelenek kijavítani, vagyis számokkal, dátumokkal hivatkozni az előzményre, amire reagálnak.
Ennek így nem sok értelme, akkor inkább lenne rendes kattintható hivatkozás beépítve a rendszerbe, mint egy normális fórumon.
Ha már abból él az oldal, hogy minél több kattintás legyen, támogatják az értelmetlen kérdések kiírását, minél több kérdés kiírását stb.
De ez a kisebb gond, a minősítések sokkal inkább kártékonyak és irritálók szerintem.
Azt sugallja neked, hogy te amúgy nem vagy fontos, aki válaszolsz, csak egy válaszoló gép vagy, akit leosztályoznak hülyegyerekek.
Ha szólni mersz egy zavaró helyesírási vagy más hiba miatt, el is leszel tüntetve.
Persze, nem kell itt lenni, ha nem tetszik a rendszer, el lehet menni.
Miért kell kiküszöbölni? Milyen tábla?
Te hogyan raknál bele vitadobozt és mi az? Mi az a 4chan stílus?
Milyen #meta?
Te miért beszélsz az oldal nevében?
Jóvanezígy!
Nem értem mi a baj azzal ha valaki egy választ kiegészít, pláne ha kijavít és ebből aztán kialakul egy egészséges vita. Ebből jellemzően csak tanulni lehet.
Az egyszerű, eldöntendő kérdéseknél oké hogy nincs vita, de rengeteg olyan téma van aminél nincs egyértelmű válasz, mert annyira szerteágazó, vagy szubjektív dolog.
Nem az oldalon kell változtatni, hanem a hozzáállásodon! Ha nem tetszik ha az emberek vitáznak, vagy megbeszélnek egy témát egy kérdés alatt, akkor a jobb felül található piros X-re kattintva hagyd el a kérdést és menjél csinálj valami értelmes dolgot. Ennyike.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!