Van egy internetes zaklatóm. Mit tehetek? Itt a gyakori kérdésekben is minden egyes válaszomat megkérdőjelezi. Sajnos elég beteg ember lehet, kb 10x kértem, de hajthatatlan. Hogyan tudom itt tiltani? Anonimra van állítva.
Miben nyilvánul meg a zaklatás?
Tudod, hogy ki az illető?
Itt max az üzenetek között tudod tiltani, azt nem, hogy ne válaszoljon a kérdéseidre (mondjuk anonim oldalon lehet, hogy nem is egy emberről van szó).
Honnan tudod, hogy EGY embernek nem tetszenek a kérdéseid?
Honnan tudja, hogy melyikek a TE kérdéseid?
Ha nincs fenn a neve, akkor csak tippelgetni tudsz, ahogy az illetö sem tudhatja, hogy éppen te írtad ki a kérdést, mivel a te neved sem látható.
5-ös, dettó. Nekem is van egy, egészen félelmetes a csaj.
Egyrészt gyártja a kamukat egymás után - de kitiltják és másnap már megint. És amikor felhívom rá a figyelmét, hogy ezt egy nappal ezelőtt kérdezte, akkor máris kapom tőle a gyűlölködő privátot.
Mindig ugyanaz, ugyanazzal a nicknévvel és olyanokat állít rólam, hogy pislogok.
És mindig-mindig megkapom a privátját. Komolyan szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!