Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Az utóbbi időben miért ilyen...

Az utóbbi időben miért ilyen alacsony a gyakori kérdések látogatottsága?

Figyelt kérdés

2024. febr. 29. 16:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

9:

Nem olyanokat kérdeztem, hogy "mit jelent x mondat". Pl. ismerősöm adott egy 120 kérdéses angol tesztet, és 8-10 kérdést sehogy sem tudtam. Nüansznyi különbség volt a mondatok között, és miután beszóltak az itteniek, hogy ez könnyű teszt (:D), már tudtam, hogy nem az, és csak amerikaik/angolok tudnak érdemi választ adni.

De igazából már mindegy, mert rájöttem, hogy max. az angoltanárom vagy angol anyanyelvűek fogják nekem megmondani, h 'by the time' mikor használhatok csak sima múltat, meg hasonlókat, az itteniek nem valószínű.

2024. márc. 5. 11:36
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Vannak kérdések amikre jobb a kereső, az biztos választ fog adni, és nem fog beszólni meg kötekedni. Pl mint egy egy definíció, vagy szó jelentése, az ilyen kérdések.

Viszont vannak olyan kérdések, amikre meg csak itt, vagy a hasonló kérdezős oldalakon kaphatod meg a választ, mégpedig emberektől. Tipikusan ezek a storyzós, megélt, kifejtős, életben megélt példás vagy vélemény alapú kérdések. Bár ott meg jó lenne ha nem pontozgatnák le vagy esnének neki a másik véleményének izlés vagy hit alapon, mert szerintem ez az egyik oka amiért sokan menekülnek. Ezeket valahogy jobb lenne tényleg szankcionálni mert pont a legnormálisabbak kedvét elveheti, akik aztán elmenekülnek. Illetve én megmondom őszintén, támogatnám egy teljesen moderálatlan dühöngő zóna létrehozását is egyfajta alkategóriaként :D

2024. márc. 5. 12:54
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kérdéseim zöme nem olyan, hogy beírod a Google-keresőbe és kész.. Inkább ilyen nyitott téma, eszmecsere, kíváncsi vagyok más emberek véleményére, álláspontjára. Tehát nem tudásbázis jellegű kérdések, inkább ilyen filozófiai jellegűek.
2024. márc. 5. 13:25
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Amikor megtörtént a stílusváltás pár éve, az is egy szög volt a weboldal koporsójába. Gyakorlatilag sikerült magukat sggberúgni. Volt egy jó megjelenésű oldal, amit szerettek az emberek, erre lecserélték egy olyanra, ahol összefutottak a hozzászólások, és egy monitornyi részen csak fele szöveg volt, mint korábban. (Utána nagy nehezen hozzárakták a látványhoz ezeket a kék címsorokat, meg valamivel sűrítették is a szöveget.)

Na, a váltáskor rengetegen leléptek. Én is egy időre. Mikor visszajöttem, a látvány javítása után, akkor tűnt fel, hogy lényegesen kevesebb a kérdés, és az ezekre adott válasz is. A saját kérdéseimre onnantól nehéz ténylegesen hasznos választ kapni. A kevés válasz miatt a kérdezők nem jönnek ide kérdezni, a kevés kérdés miatt meg nem elég szórakoztató ezeket olvasgatni, meg válaszolgatni. Önmagát gerjesztő folyamat.

2024. márc. 5. 17:19
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

#14: a váltáskor az akkori forgalom a sokszorosára nőtt meg és tartotta magát 2 évig. Ami igaz, hogy nem a stílusváltás volt az oka, hanem hogy 2020. közepe volt, és beütött a pandémia. 2020-2022-es időszak egy szignifikáns kiugrás a statisztikában, így sajnos nem igaz amit írsz. A váltáskor rengetegen panaszkodtak, mint mindig mindenki ha megváltozik egy megszokott dolog. Ettől függetlenül a havi kérdések száma 42 ezerről 60 ezer fölé, a válaszok száma 300 ezerről 500 ezerig felment.

Ahogy a clickbait cikket felvezetik - MUTATJUK (7 nap múlva törlődik automatikusan a kép):

[link]

2024. márc. 5. 17:33
 16/17 NTBS ***** válasza:
100%

Az emberek változása miatt.

Nem tudnak értelmesen, kulturáltan beszélni egymással.

2024. márc. 8. 16:59
 17/17 anonim ***** válasza:

Mert már elkezdte sok magyar a Redditet használni erre a célra, nézegettem és ott már sokkal több válasz érkezik mint a gyakorikerdesek.hu-n.

Ott sokkal több a nő is. Bár a Redditen kicsit bonyolultabb, abból hogy bármi miatt tiltanak. És van egy olyan Redditen ahol 50 naposnak kell lennie a fiókodnak, hogy kérdést tudj kiírni.

Ezért inkább elképzelhetőbbnek tartom hogy egy tini például előbb jön ide kérdezni, mint Redditre. Vagy bárki. Sokkal könnyebb erre az oldalra rá találni.

2024. márc. 25. 09:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!