Szerintetek hány felhasználója lehet a Gyakorikérdéseknek? Mennyien használhatják az oldalt?
30 napos toplistát nézd meg. Még a lista 500. helyezettje is napi átlagosan 46 pontot szedett össze (1 kérdés: 3 pont, 1 szavazás: 1 pont, 1 válasz: maximum 5 pont).
A kategória toplistán 1 ponttal akár a 10 ezredik helyezésig is lecsúszhatsz, így azt a kategóriát az elmúlt 30 napban legalább 10 ezer darab fiókból legalább 1 pontot érő interakcióra használták.
Az, hogy miért tűnik alacsonynak az aktivitás és kevés a válaszadó vagy kérdező, az egyrészt kategóriafüggő, másrészt a 30 napos toplista első 1-2 oldala a válasz rá. Itt már találsz olyan fiókokat amik havonta akár 800-1000 darab kérdést is kiírnak, és ezekkel szemetelik tele az oldalt. A sok önismétlő, bugyuta álkérdéssel elöntött kategóriákat egy idő után megunod, mert minden nap ugyanazt látod.
És még mindig van olyan, hogy valaki több másodlagos fiókból húzza fel a saját válaszának hasznosságát, és nyomja le az összes többit, csak hogy mindenáron neki legyen látszólag igaza.
Messze nem pontos válasz a kérdésre, de ez is mutat valamit.
A hónapok 3. hetének csütörtökén szoktam megnézni; így ez január 18-i adat.
A toplistákban 5975 különböző felhasználónév szerepelt. Valamennyi pontatlanságot okoz a (tiltott név), mert nem lehet tudni, hogy hány különböző felhasználót takar. Akkor, egy toplistában 5 (tiltott név) volt a legtöbb, ami előfordult, tehát ennyi ilyen nevű különböző felhasználó biztosan van a toplistákban, beszámítottam őket. Viszont, hogy több toplistában is előfordult valamennyi, nem tudhatom, hogy melyikben mennyi az, aki az 5 valamelyike, vagy azon felüli, ezért azokat nem számoltam be.
Az 5975-ből 1816 volt az olyan felhasználó, akinél a változás oszlopban egy vagy két felfelé mutató kék háromszög volt, azaz, az előző naphoz képest gyarapodtak a pontjai. Az 1816-ból 465 olyan volt, akinél két kék háromszög volt, tehát 25-nél többel nőtt a pontjai száma az előző naphoz képest.
Érdekes, mert úgy tűnik mintha néhány százan lennénk, olyan 500-an maximum. De a 4-es válaszoló statisztikájával nem igen lehet vitatkozni. :)
Meg én is mindennap itt vagyok, van, hogy elég sokat, csak kevés hozzászólással, és megnéztem, 1213. vagyok a havi összesített toplistán. És ki tudja hányan vannak még akik hozzám hasonlóan főként csak olvasgatnak, keveset szólnak. Tehát tényleg igen csalóka a látszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!