Honnan tudhatom, hogy még az adott illető fent van-e az oldalon?
Ha törölte magát, akkor arról kapsz értesítést.
De ha a fiókja megvan, csak már nem használja, azt nem tudod meg. Akkor megkapja a levelet simán, mindenféle visszajelzés nélkül. Ilyenkor lehet gondolkozni, hogy nem használja a fiókját, vagy használja, olvasta, csak nem válaszol.
Ha beírja a felhasználó nevét, azzal szerintem törölt/tiltott fióknál is "elmegy" az üzenet, nem ad ki hibát. (legalábbis rémlik egy ilyen bug)
Ha tudod, hogy hova szokott írogatni, akkor esetleg a nevét ismerve a toplistán tudod nézni, hogy aktív-e még.
Azonban én is váltogatom néha a nevem. Lehet engem is keresel, nyavaja tudja. Ha ő is ilyen na, akkor a nyomára nem akadsz, csak ha direkt rá kérdezel, de mivel felhasználók nevét nem lehet kiírni..
"Nincs ilyen nevű felhasználó!"
Kipróbáltam amit az előző írt. Próbáltam küldeni az előző fiókomra egy üzenetet. Ezt írta ki.
Tehát ha törölte magát, azt látod.
Igen, ő megkapja értesítésben.
Ha valakit kitiltottak, vagy törölte a fiókját, akkor eleve nem tudsz neki küldeni üzenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!