Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért nincs blokkolva, ha...

Miért nincs blokkolva, ha valaki csak annyit ír a kommentbe, hogy "kamu" vagy "cool story bro"?

Figyelt kérdés

Hányok az ilyen kommentektől, ha ilyet látok, jelentem azonnal, akármilyen kérdés alatt van. Ezekre nem lehet ráfogni, hogy kapcsolódik a témához, mert nem. Ez csak egy odaböfögött semmi.

Miért nincs ezekre a szavakra/szókapcsolatokra rállítva ugyanaz a "szűrő", vagy mi, mint a trágár szavakra?

Tudjátok, amikor küldenétek a kommentet, de meg mehet ki, mert fennakad a szűrőn, figyelmeztet piros szöveggel.

jan. 27. 15:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Amúgy, az egyik, hogy attól még, hogy kamu, lehet mással megtörtént, másnak jól jön. Én is hülyét tudok kapni, amikor kell infó, látom, hogy tettek fel a Gyakorin kérdést róla, tökre megörülök, felnyitom, látom, 7 válasz is van, aztán elolvasom hogy "Kamu", "Google", "Kapd be!", "Mi ezt honnan tudjuk?" és hasonló és én meg ott ülök, hogy na ez tényleg hasznos volt.

A másik meg, hogy nagyon sok sztori hiába kamunak tűnik, nem kamu. Ln annakidején kiírtam egy történetet, ami tényleg megtörtént, ezzel kapcsolatban kellett volna válasz. Egy darab felhasználó volt normális, a többik nekem estek, hogy kamu a kérdésemet le is kapták a modik. Na ja, mert az, hogy egy hihetetlen történetet kiírok, ami valós, csak nehezen hihető, az nem való a honlapra, de az, hogy véresre veri egy gyerek a másik képét, az igen. :D

Plusz, nagyon elterjedt az új szokás, hogy az unatkozó emberek gondolnak egyet és kitalálják, hogy nem hagyják, hogy a kérdések megválaszolatlanok maradjanak.

Szoktam látni ilyen kérdéseket is, hogy megválaszoljuk együtt az összes kérdést, amire nem érkeezett válasz? A kommentszekcióban összegyúlnek az emberek, szétosztják, hogy ki hol fog válaszolgatni.

Ez azért "hazsnos", mert már én is kaptam ilyen acióban választ, ami ez volt: "Nem tudom". :D

jan. 28. 09:26
 12/12 anonim ***** válasza:
71%
Hú igen 11-es, igazából ez amiről a végén írsz, ez valahol még sokkal gázabb szerintem mint amikor mindenre megy hogy kamu. Mert ott lehet tényleg ismételt kérdés vagy troll kérdező és néha tévednek is, és normál kérdésre is beírják. De amikor ezek a hasznontalan, semmitérő válaszok jönnek mert csak unatkoznak egyesek, vagy kényszeres szófosásuk van, az a halálom. Ilyen tipikus semmitmondó bullshit "válaszok": az jó / nem tudom / az attól függ / talán / néha / lehetséges, na ezektől fog el igazán az undor, amikor ennyit képes odahányni. De minek? Meg aki ezeket felpontozza ha első 3 válaszként érkezik. Komolyan itt mintha egyesek eszét elvette volna a toplista, vagy én már nem tudom ez minek köszönhető, de hogy gáz az biztos.
jan. 28. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!