Miért nincs blokkolva, ha valaki csak annyit ír a kommentbe, hogy "kamu" vagy "cool story bro"?
Hányok az ilyen kommentektől, ha ilyet látok, jelentem azonnal, akármilyen kérdés alatt van. Ezekre nem lehet ráfogni, hogy kapcsolódik a témához, mert nem. Ez csak egy odaböfögött semmi.
Miért nincs ezekre a szavakra/szókapcsolatokra rállítva ugyanaz a "szűrő", vagy mi, mint a trágár szavakra?
Tudjátok, amikor küldenétek a kommentet, de meg mehet ki, mert fennakad a szűrőn, figyelmeztet piros szöveggel.
Amúgy, az egyik, hogy attól még, hogy kamu, lehet mással megtörtént, másnak jól jön. Én is hülyét tudok kapni, amikor kell infó, látom, hogy tettek fel a Gyakorin kérdést róla, tökre megörülök, felnyitom, látom, 7 válasz is van, aztán elolvasom hogy "Kamu", "Google", "Kapd be!", "Mi ezt honnan tudjuk?" és hasonló és én meg ott ülök, hogy na ez tényleg hasznos volt.
A másik meg, hogy nagyon sok sztori hiába kamunak tűnik, nem kamu. Ln annakidején kiírtam egy történetet, ami tényleg megtörtént, ezzel kapcsolatban kellett volna válasz. Egy darab felhasználó volt normális, a többik nekem estek, hogy kamu a kérdésemet le is kapták a modik. Na ja, mert az, hogy egy hihetetlen történetet kiírok, ami valós, csak nehezen hihető, az nem való a honlapra, de az, hogy véresre veri egy gyerek a másik képét, az igen. :D
Plusz, nagyon elterjedt az új szokás, hogy az unatkozó emberek gondolnak egyet és kitalálják, hogy nem hagyják, hogy a kérdések megválaszolatlanok maradjanak.
Szoktam látni ilyen kérdéseket is, hogy megválaszoljuk együtt az összes kérdést, amire nem érkeezett válasz? A kommentszekcióban összegyúlnek az emberek, szétosztják, hogy ki hol fog válaszolgatni.
Ez azért "hazsnos", mert már én is kaptam ilyen acióban választ, ami ez volt: "Nem tudom". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!