Valaki elárulná miért hirdetnek ezen az oldalon kamu lehúzós kripto weboldalt?
Néztem alul a hirdetéseket és az egyik például egy teljesen kamu és lehúzós kripto befektetős oldal. [link]
Kérdem én a gyakori kérdések adminjait és vezetőit, miért nem ellenőrzik a hirdetéseket? Vagy ha ezt ellenőrizték és valaki ezt átengedte, mi okból tette? És ez mennyire törvényes? Nincs erre valamiféle szabályozás?
Senki egy FORINTOT ne fizessen ennek a rabló bandának.
Ha Google Adsense reklám volt, akkor nem az oldal dönti hogy mit jelentet meg, hanem a Google rotálja be a Google rendszerében befizetett reklámokat valamilyen algoritmus alapján.
Ha saját banner volt, az már más dolog persze. Az is fura, hogy valaki még reklámblokkoló nélkül netezik.
ABP adblock plus
piros stoptábla alakú 8 szög logója van
uBlock originem van és nem blokkolja. De ez egyébként sem megoldás a problémára, csak a szőnyeg alá söprés.
Nem Google Adsense reklám, a Google és a Facebook fellép az ilyen reklámok ellen már régóta, és ellenőrzik ki hirdethet náluk, főleg ha bejelentés érkezik rá.
Nekik nem üzlet, hogy a felhasználóikat átverjék, a gyakorikérdéseknek nem tudom miért jó.
Nem itt, a felhasználói felületen kéne kérdened, hogy a gyakori kérdések adminjai és vezetői, miért nem ellenőrzik a hirdetéseket, stb. Mielőtt kérdezési jogodra hivatkoznál, én a célszerűséget vitatom.
A lap alján, jobb oldalon van megadott kapcsolat. Még lejjebb ott van a Webminute Kft. elérhetősége is: cím és email is meg van adva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!