Mi a véleményetek az Anatur/Natur Tanya/Dr. Natur termékeiről? Ugyanaz a három. Kamu? Felszívódnak? Tényleg az van benne amit hirdetnek? Többi lenn.
mármint a káposztás, sóskás válaszoló :DD
amúgy én is most tervezek naturtanyától rendelni, remélhetőleg jók a vitaminjaik
Látom itt aztán mindenki írt mindenre csak éppen nem maga a kérdésre, általában ez így szokott lenni itt :( :D
Én most jelenleg a Natur Tanya Szerves korall port kezdtem el nem rég szedni,
Magnézium és kalcium.
(Natur Tanya Szerves korall por – okinawai korall eredetű kalciumot és magnéziumot tartalmazó étrend-kiegészítő.
Japán csodaszép okinawai szigetvilágát körülölelő, Csendes-óceán korallszirtjeiről származó, természetes! erózió során keletkezett korall por, kalcium és magnézium tartalommal, segédanyagok hozzáadása nélkül! .)
Hogy igaz e vagy sem azt nem tudom, azt se hogy igaz e. hogy természetes, és segéd anyagok nélküli, de elég jónak tűnik 🙆
Aztán majd el válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!