Mi a véleményed a CaliVita cég termékeiről és mit gondolsz a CaliVita üzleti lehetőségéről?
Épp lehetnek jók a termékek, de ezt nagyjából az összes MLM meg tudja oldani. Amelyik nem oldja meg, az viszonylag gyorsan eltűnik a piacról.
Egy MLM üzlet elsősorban nem a termékektől, hanem az oktatási rendszertől lesz jó. Azt érdemes megfigyelned, hogy amikor az emberek, akikkel együttdolgoznál az üzleti lehetőségről beszélnek, akkor milyen sokat említik a személyiségfejlődést, vezetőképzést, emberi bánásmódot, pénzügyi intelligenciát és hasonló témákat. Ha a terméken túl nagy a hangsúly, akkor inkább kereskedésről fog szólni a vállalkozás, semmint egy nagyszerű üzletről.
Amúgy lehet jó az üzlet, de szerintem értelmesebb ötlet valamelyik évtizedek őta működő MLM-mel foglalkozni, mint egy noname-mel. Mindenesetre sok sikert hozzá!
Köszönöm a válaszodat!
Én már meggyőződtem arról,hogy ennek a cégnek valóban jó az üzleti koncepciója és egyébként minden általad felsorolt kritériumnak megfelel.
A CaliVita cég 20 éve működik,tehát szerintem elég nagy múltja van,ahhoz,hogy megbízzak benne.
Igazából csak szerettem volna hallani pár ember véleményét,akinek van tapasztalata az ilyen hálózatépítésben!
A CaliVita a volt California Fittness ceg utodja. Azert valtoztatott nevet mert tobbszor is torvenybe utkozoen viselkedett/cselekedett: a cimkeken feltuntetett kulombozo hatoanyagog bizony sokszor hianyoztak a termekbol...
Masreszt, egy uzleti modelt konnyeden le lehet masolni, ebbe sem remekel a ceg.
Termeszetesen, mindezek ellenere Te meg lehetsz sikeres ebben a rendszerben, amit oszinten kivanok Neked.
Ot eve MLM-ezek, tudom mirol van szo, sok ceget ismerek, de ugy gondolom hogy megtataltam a nekem leg megfelelobb ceget/termekeket.
Sikert es kitartast!
A Cég neve azért változott meg, mert:
A California Fittnes nevet nem tudta levédetni, sok edzőterem is futott ezen a néven.
Másérszt: Saját maga kezdte el gyártani a termékeket, mivel előtte más cégek termékeit gyüjtötte össze, és forgalmazta. 4life, stb.
És a céget természetessen bombázta az OGYI. Mivel már 20 éve voltak termékei, amiket a mai orvoslás most csak most kezdtek alkalmazni, pl probiotikumok, 1000-es C vitamin, és azt hitték az országos gyógyszerészeti akárminél, hogy mérgezni akarnak minket.
Nagyjából 15 éve fogyasztom a cég termékeit. Kissebb nagyobb megszakitásokkal.
Másfél éve foglalkozom üzletépitéssel.
A Calivita cég sosem szólt a milliókról, és a gyors jövedelemszerzésről. A cég a fogyasztók elégedettségére, és hosszútávú fogyasztásaikra épit. Emberközpontú és barátságos amellett, hogy egy jó komenzációs tervel rendelkezik: Persze itt is találkozhatsz amatőr üzletépitőkkel, akik a cég jóhirét bombázzák.
Nagyjából sok MLM cég jó, jók a termékek.
Amiket megkell vizsgálnod: felsővonalon vannak e aktiv, profi hálózatépitők, akik segitőkészek. Vannak e üzletépitési eszközök a rendelkezésedre álva.
De tudod, ez is csak a vélemény, ami olyan mint a segglyuk, mindenkinek van...
Nem is oly rég, egy ismerősöm felvázolt egy bizonyos vállalkozást, amiben részt vehetnék. Ez pedig a Calivita. Nem tért rá rögtön a névre, előbb szépen felvázolta. Hallottam már róla régebben is, el is kerültem messziről. Mikor ki is mondta, hogy ez a vállalkozás bizony a Calivita... forgattam a szemem. Na de adtam egy esélyt. Meghallgattam, bólogattam... adott egy dvd-t meg egy katalógust. Nos hát, ahogy elmagyarázta, totál piramis játék jött le, kis különbségekkel. Vonakodva átvettem a zacskót a cuccokkal. A dvd-t megnéztem, katalógust átnéztem. A katalógusban szereplő cuccokból semmire sincs szükségem (fiatal vagyok és egészséges). Sőt mi több, nem is hiszek ezekben a tablettákban, akár az orvosi gyógyszerekben se mindben. Falun nőttem fel. Mindent otthon termel meg a családom. Tudják mit, hogyan és mennyit adnak a növényeknek és az állatoknak. Sokat dolgoztam én is otthon valamikor, mégis csak a szememnek hiszek és a tapasztalatomnak(nem azt mondom, hogy a Coca Colát is otthon főzzük :D ). Ám mikor megnéztem a dvd-t elgondolkodtatott, hogy sok fiatal benne van. Sikereket is elértek a Calivita által. Valami lehet benne, ha már a fiatalokat meggyőzi. Vagy pont az, a kilátástalan helyzet, a kilátástalan munkanélküliségtől, a biztos jövő hiányától való félelem miatt léptek be? Tudok olyanokat akik biztos háttérrel vannak benne a Calivitában, de tudok olyanokat is, akik bizony szegényebb családokból származnak és "sikerre" vitték a Calivitás üzletüket. Nekem is van biztos munkahelyem, jó fizetésem. Büszke, egyetemi diplomás vagyok. Ám mikor még egyetemista voltam mindig attól tartottam, hogy még majd a s... se tudom majd kitörölni azzal a bizonyos diplomámmal. Hány végzős egyetemista van most is és sokan tényleg kitörölhetik a diplomával, már ha bírják. A gyerekeim miatt aggódom csak, mi lesz velük? Ők is csak majd kitörölhetik? Másrészt, ha valami cég megváltoztatja a nevét ott mindig valami bibi van. Eddigi tapasztalataim ezt mutatják. 20 éve itt van... hát nem tudom. Messziről jött ember, azt mond amit akar... szokták mondani. :)
Bizonytalanul állok a Calivitával szemben. Lesz egy előadásuk, meghívtak, megnézem, meghallgatom és talán eldöntöm, hogy beszállok e vagy sem. üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!