Hogyan tudom leredukálni 0%-ra a törölt válaszaim/kérdéseim százalékát?
Figyelt kérdés
Szintlépéskor 0-zódik?jan. 9. 20:42
41/100 anonim válasza:
Sokat spammel törölnek még tőle aztán dupla annyit kell neki és így tovább, totál megéri.
Nem mintha az alap problémát érteném, hogy most mit is akar a gyakorlatban az oldalon, használni ahogy kell vagy a profilját nézegetni és ott nem bírja elviselni az 1%-ot.
42/100 A kérdező kommentje:
Mi az a spam válasz? Semmi hülyét nem játszok! Miért baj az, hogyha valami nem ért valamit és megkérdezi? Miért kell egyből lehülyézni?
jan. 11. 09:06
44/100 A kérdező kommentje:
De itt az oldalon mit jelent?
jan. 11. 09:15
45/100 anonim válasza:
Hagyjátok, ezekkel a visszakérdezésekkel akarja a válaszait 200-ig felpumpálni. Minden le lett írva többféleképpen, csak el kellene olvasni és értelmezni. Ha ekkora kretén, akkor így járt.
46/100 anonim válasza:
Csak nehogy töröljenek közüle neki. :D Mondjuk mellékes de szerintem a saját kérdéséhez spammelt komment nem is válasznak számít, de mindegy.
47/100 anonim válasza:
Szerintem sem. De ha feleslegesen foglalkozik dolgokkal, akkor az is belefér már, hogy feleslegesen kommentel csomót :D
48/100 A kérdező kommentje:
Most miért már?
jan. 20. 22:12
49/100 A kérdező kommentje:
Már megvan a 201 válaszom és még mindig 1%... Akkor ilyenkor mi is van?
jan. 24. 09:08
50/100 anonim válasza:
49. Nagyon fárasztó vagy már. Meddig akarsz ezen lovagolni még? Értelmes, kimerítő válaszokat kaptál, amit egy ötödikes is meg tud érteni.
És a küzdelmed is a nulla százalékért teljesen felesleges, főleg ha trollkodással akarod elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!