Hogyan tudom leredukálni 0%-ra a törölt válaszaim/kérdéseim százalékát?
26-oshoz: ez igaz, de nem mutatnak tizedesjegyeket, csak egész értékeket. Az pedig lehet 0 akkor is, ha több az érték, mint 0.
Nekem is van egy törölt kérdésem, több törölt válaszom, messze nem „csilliárdnyi” a kérdéseim és válaszaim darabszámának összege, mégis ezt írják:
„Törölt kérdéseid és válaszaid száma maximum 3% (jelenleg 0%)”. Nem azt, hogy pl. 0,000000%. Nem tudom, hogy pontosan mennyi, de a pontos érték biztosan nem 0. Viszont, az látható, hogy 0%.
Kicsi az esély arra, hogy jelenleg pontosan 1% a kérdezőnél a töröltek aránya, legfeljebb átmeneti értékként fordul elő, de mint a bemásolásából látszik, mégis ez van odaírva, bizonyára, elég tartós ideig.
Biztosan nem a lehetetlent akarja elérni, nem is láthatja a pontos értéket, csak azt, hogy nála is az legyen olvasható, hogy „(jelenleg 0%)”. Ez, megvalósítható.
A te értékeid: egy-egy válaszod értékelése, a válasz hasznossági százalékaid, az értékelési százalékod mindig pontos egész számok? Egyáltalán, tudod a valós értéküket?
#32 nagyon szépen köszönöm a válaszodat! Te legalább megértetted, hogy mit szeretnék!
#33: 1 kérdésemet sem törölték! Akkor válaszomat törölték. De szerintem saját kérdésemnél!!!
Kérlek szépen értelmezd már amit leírtak. 1 törölt kérdésre / válaszra 201 nem törölt kérdésnek / válasznak kell jutnia ahhoz, hogy % arányosan 0.49%-ra kerüljön a törölt kérdések és válaszok aránya....
Ezen már nem tudom mit lehet még tovább magyarázni.
Töröltek 1 válaszodat, 201 válasz kell hogy 0 legyen, töröltek 2 válaszodat, ahhoz 402 válasz kell hogy 0-t mutasson és így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!