Mióta van itt társkereső? Csak most láttam.
Figyelt kérdés
Elég régóta tag vagyok, talán 10 éve de lehet, hogy még több is.
Régen is volt társkereső itt az oldalon, de megszüntették. Utána ha akartál ismerkedni az oldalon, mindig figyelmeztetést kaptál, hogy "A gykorikerdesek.hu nem társkereső oldal"
Most meggondolták magukat az adminok?
2024. jan. 2. 19:45
1/9 anonim válasza:
2020-ban volt oldalújítás, és azóta.
2/9 anonim válasza:
2020-as frissítéskor került vissza, amikor az új felületre váltottak. Akkor ugyanilyen mélyen volt az aktivitás mint most, valószínűleg azt várták tőle, hogy majd fellendíti ismét a forgalmat.
3/9 A kérdező kommentje:
Aha, köszi, jól le vagyok maradva, pedig amióta felregisztráltam ide, minden nap fent vagyok :D
2024. jan. 2. 19:50
4/9 anonim válasza:
Pedig a régi dizán sokkal jobb volt
Hol van már aza régi közösség😞
5/9 A kérdező kommentje:
Igen a dizájn jobb volt.
Én itt vagyok #4 🙃
2024. jan. 2. 20:27
6/9 anonim válasza:
És 3 év alatt még csak most vetted észre a kategóriát? :D De úgy összességében az egész ismerkedés kategóriát nem vetted észre? Vagy csak azon belül a társkeresést?
7/9 A kérdező kommentje:
Igazából nem, pár kategória van ami érdekel.
2024. jan. 2. 20:58
8/9 anonim válasza:
Sajna elég egyoldalú az a kategória. Ha lány ír ki valamit, repülnek rá mint a legyek, fordítva meg értelme sincs semmit kiírni, mert kutya nem reagál. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!