Mennyitt kell trolololollkodni hogy garantáltan tiltsanak?!
Figyelt kérdés
2023. nov. 13. 19:28
1/11 anonim válasza:
Nincs darabszámban megadva. Akár 1 db kérdéssel is egyből kiraknak, ha sikerül olyat írnod. Trollkodás helyett inkább azt próbáld megoldani, hogy mi a gond az életedben, amit ezzel az élménnyel akarsz pótolni vagy elterelni.
2/11 anonim válasza:
Ez olyan ❤️hez szóló volt, kedves egyes!
3/11 anonim válasza:
Oh, ne tedd! Nekünk itt van szükségünk Rád! Nem csak nekem, mindannyiunknak! Kérlek ne tiltasd ki magad! Még ne! Várj, maradj köztünk! Tudom hiába könyörgök, hisz olyan átkozottul makacs vagy, ahh, igazi férfi! Tipikus macsó alfahím! Kár érted!
5/11 anonim válasza:
A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani
(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!
Sikerült neki.
6/11 anonim válasza:
Semennyit, a trollokat nem tiltják.
7/11 anonim válasza:
Vannak olyanok akik sorozatban gyártják a troll kérdéseket (szinte azonosak, kis eltéréssel), és száz hozzászólás is összejön egyenként). Őket szerintem soha nem teszik ki.
8/11 anonim válasza:
A 100+osak az én hőseim és példaképeim is :) Ők jól csinálják amit, innen is üdvözöllek titeket :D
9/11 anonim válasza:
2es vagyok. A nyomi tenyleg kitiltatta magat (vagy torolte a profiljat), a valaszai ezert nem latszanak, igy ebben a kontextusban az iromanyom ertelmetlen, meg egyebkemt is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!