Lehet itt jelenteni felhasznalot aki szorakozasbol ir ki kerdest?
Figyelt kérdés
Egyszer szexualis eroszak, maskor zsaroljak szexel...jan. 10. 16:17
1/15 anonim válasza:
Minden kérdést jelenteni lehet a jobb alsó sarkában lévő ikonra kattintva. Nem biztos, hogy egyértelműen látszik belőle hogy az kitaláció vagy szórakozásból írja ki valaki. Ha nincs megjelenítve a neve, akkor még az sem teljesen biztos, hogy ugyanaz az ember írja ki.
Jelentheted 'kitaláció' indokkal ha szerinted az, de ez annyira szubjektív dolog, hogy nem fogják törölni, ha az nem megbotránkoztató vagy provokatív is mellette. Vagy 'más szempontból problémás' indokkal, és ugyanúgy vagy jogosnak tartják, vagy nem.
2/15 anonim válasza:
Lehet itt jelenteni felhasznalot aki nem hajlandó elolvasni a szabályzatot?
3/15 A kérdező kommentje:
ma 17:37 Stfu.
Az elsonek mondanam : Egyertelmuen hazudgal, rajottem. De pont ugy irkal, hogy hatareset. Hiheto. Az elsot amit lattam tolle toroltek is. Nem tudom, hogy miert...akkor meg nem volt biztos, hogy kamus.
jan. 10. 18:06
5/15 A kérdező kommentje:
ma 18:11 Mit akarsz te eldonteni?
jan. 10. 18:44
6/15 anonim válasza:
Csak szabályzatba ütköző kérdést törölnek, ha egyáltalán. Tele van az oldal trollokkal.
9/15 A kérdező kommentje:
tegnap 22:16 Ugye ez nem nekem szol ?
jan. 11. 08:05
10/15 anonim válasza:
Szórakozásból kérdést kiírni nem tilos. Ha kitaláció, azzal viszont már lehet jelenteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!