Van olyan kategória, amibe még soha bele se pillantottál? Melyik az?
Figyelt kérdés
Meg is indokolhatod, hogy miért nem.2023. jún. 15. 20:42
2/10 anonim válasza:
Alkategóriák vannak ilyenek. De azok elég sok. Politikában, fogyókúrában, sportban, utazásban...A tudományban viszont úgy komplett alig voltam. Nem mert nem érdekel, hanem talán pont azért mert ha már tudomány, akkor nem akarok esetlegesen félreinformációkat olvasni.
3/10 anonim válasza:
Ezotéria, divat, sport pl amik közelében nem járok.
4/10 anonim válasza:
Nincs ilyen, sőt mivel széleskörben tájékozott, művelt és intelligens géniusz vagyok, ezért mindenhez hozzá tudok szólni.
6/10 anonim válasza:
Ezotéria, Fogyókúra
Egyszerűen nem érdekelnek.
7/10 anonim válasza:
Ezotéria, felnőtt párkapcsolatok, fogyókúrák, politika, sport, szexualitás, üzlet, tudományok
8/10 anonim válasza:
Politika, fogyókúra, vegetarianizmus.
Egyszerűen nem érdekelnek ezek a kategóriák, és választ sem tudnék hasznosat adni, így nincs értelme ott lennem.
10/10 anonim válasza:
Főkategóriák közül a Gyerekvállalás, Tini kapcsolatok illetve a Fogyókúrák ahol sose járok. Utóbbit nem is értem miért főkategória, mikor itt is látszik a válaszokból hogy ember alig jár oda. Mehetne az Egészség alkategóriájának.
Az Ünnepeket se sűrűn látogatom. Az Ezóba meg csak röhögni járok leginkább. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!