Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Úgy feljebb lehet kerülni a...

Úgy feljebb lehet kerülni a kategória toplistán, hogy én nem csinálok semmit, de mások leljebb mennek?

Figyelt kérdés
Ha passzív vagyok, viszont mások leljebb mennek, és ezért én engem feljebb tesznek.
2023. jún. 14. 13:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A passzivitás szerintem önmagában hátrább kerüléssel jár, ha jól gondolom.

De ettől függetlenül nem átgondolt a kérdések. Ha mások lejjebb csúsznak, abból az következik, hogy te feljebb. Ez eléggé nyilvánvaló.

2023. jún. 14. 13:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Mivel a toplista az egymáshoz viszonyított pontszámokon alapszik, mások helyezésének változása a tiédre is hatással lehet. Helycsere akkor van, ha egy alattad vagy feletted lévő pontja a tiédet valamelyik irányból meghaladja.
2023. jún. 14. 13:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Papíron te is ugyanúgy mész lefele ha nem csinálsz semmit...
2023. jún. 15. 08:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Tehát ha nem csinálok semmit, akkor a többeik eredményeitől függetlenül megyek leljebb?
2023. jún. 15. 08:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Mivel a kategória toplisták 30 naposak.... Nem csinálsz semmit akkor az elmúlt 30 napban napról napra kevesebb össz pontod lesz, ha minden nap lenne 10 pontod, akkor 900 pontod van, ha egy napig nem csinálsz semmit kövi összegzésnél 890 lesz és így tovább....
2023. jún. 15. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!