Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Bizonyos extrém megbotránkozta...

Bizonyos extrém megbotránkoztató kérdéseket nem kéne külön, a többitől elzárt kategóriába tenni? Vagy legalább elfedni, hogy csak pl egeret rávíve látszódjon, azok számára akik bírják az extrém dolgokat?

Figyelt kérdés

Mondok példát, legyen mondjuk a szexuális témakör. Nem tudom ti hogy vagytok vele, bennem ritka mód undort és megvetést keltenek bizonyos tipusú nemátlagos, sőt meglehetősen aberált kérdések. Ilyenek pl a rokonok közti szexet pedzegető kérdések, de a spamelt fingós sőt néha sz*rós kérdések, és ilyesmi egyéb szubhumán ocsmányságok. Vagy ahol kifejezetten kiskorúakra élvezésről szól a kérdés, mert sajnos ilyet is kellett már látnom. Sőt ezek akár már jogi aggályokat is felvethetnek.

Milyen emberek ezek? És miért kell a relatív normális többségnek ilyeneket látnia és elviselnie? Nem azt mondom hogy ne lehessen kérdezni, de nem kellene ezt valahogy a többi kérdéstől elszeparálni? Vagy egy külön létrehozott extrém/perverz témakörben, vagy akár hogy az így megjelölt kérdések ne látszódjanak egyből, hanem csak pl egér ráhúzással.

Ti mit gondoltok erről? Vagy csak engem zavar? Lassan oda jutok hogy bizonyos kategóriákat már inkább nem is akarok látogatni, mert egyszerűen napi szinten undort és felháborodást kelt bennem jópár kérdés.

2023. máj. 20. 14:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A többségét simán törölni lehetne és szokták is, jelentsd őket. A gyűjtőkategória azt jelentené hogy legitim ilyen kérdéseket kiírni, de általában nem.
2023. máj. 20. 14:30
 2/8 Daniel Prime ***** válasza:
100%

Az ilyen kérdéseket törölni, a kérdezőket pedig tiltani kell, és kész.

Ha akarnak, találhatnak maguknak megfelelő fórumot, ne ide hányjanak ki mindent.

2023. máj. 20. 14:41
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
Lehetne egy dühöngő, ahol minden nem spam jellegű kérdés megmarad, de csak 1 hétig.
2023. máj. 20. 14:47
 4/8 anonim ***** válasza:
87%

Erre nekem van egy jó taktikám. Nem nyitom meg a szexuális kategóriát, mert az lmbtq kérdések is undorítóak számomra. Így ez meg van oldva. Nem kötelező nekem oda menni, hiába tudnék másoknak hasznos válaszokat adni sok témában, menjen oda az, akinek bírja a gyomra az ilyeneket és kész.

Iphonokat se szeretem, de ha van ilyen kérdés, nem kötelező azt se megnyitni és csak azért is kommentelni valamit.

2023. máj. 20. 14:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mint az utolsó. Nem járkálok a szexuális témakör rovatba. Egyszerűen rosszul érzem magam attól amiket ott olvasni lehet.
2023. máj. 20. 17:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan. Minek mész olyan helyre amit nem bírsz? Még csak az sincs, hogy a kezdőoldalon olvasgatva a kategóriák kérdéseit botlasz beléjük, mert ott kint sincsenek. Tehát te magad mész oda ami ellen felszólalsz, hogy te nem bírod. Nem hiszem, hogy belökdösnének a kategóriába :)
2023. máj. 20. 19:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát ha továbbra is ilyenekbe fogok botlani akkor én is hanyagolni fogom az adott kategóriát. De nem hinném hogy feltétlen ez a helyes megoldás, főleg ha valóban ezek még szabálysértő és nemnormális kérdések is, amik másokat megbotránkoztatnak. Vagy trollkodások. Rossz iránynak érzem ha pár nemnormális vagy direkt trollkodó egyén miatt a normális többség érezné magát kellemetlenül, vagy kényszerülne hanyagolni teljes témaköröket.
2023. máj. 20. 19:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

#7 pedig ez a helyzet.

Jelentgetni lehet, de nekem ahhoz sincs kedvem, ahhoz is olyan dolgokat kellene látni, ami engem teljesen hidegen hagy. Inkább kerülöm az egész szekciót.

Tudnék bőven értelmes válaszokat adni. Tizenéves koromtól a szex, a biológia, mint témakör teljesen lenyűgözött. Rengeteget olvasgattam a témában és később ugye saját tapasztalatokat is szereztem. Csak olyan partnereim voltak akik nehezen mentek el, vagy volt olyan lány is, aki velem élvezett el először.

Az összes nagy szexkönyvet olvastam már, meg még azon felül is. Egyszerűen tényleg lenyűgöz a téma. Tényleg sokaknak tudnék hasznos tanácsot adni vagy egyszerű kérdéseket normális hangvételben megválaszolni, akár bdsm témákkal kapcsolatban is.

De annyi ellenszenves dolog van abban a szekcióban, hogy egyszerűen nincs kedvem oda menni évek óta. Lehet nem ez a legjobb megoldás. De az se lehet, hogy minden kérdést olvassanak el a moderátorok, mielőtt megjelenik.

Nyilván lehetne egy másik alkategóriáj a dolgoknak, de ez az oldal nem arra való amúgyse. A trollokkal meg nem lehet mit kezdeni.

2023. máj. 20. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!