Moderátornak hogy tudnék jelezni hogy töröljék az egyik kérdésemet?
Figyelt kérdés
Fel tettem egy kérdést, de már bánom, ugyanis elég sok magán jellegű dolgot megemlítettem benne..
Hogy tudnám elérni h töröljék?
2023. jún. 14. 19:46
1/12 anonim válasza:
Kérj meg 1-2 válaszolót privátban, hogy jelentsék! Persze, valószínűleg akkor sem fogják törölni, mert olyan indoklás nincs, hogy a kérdező megbánta a kérdés kiírását.
2/12 A kérdező kommentje:
És ha valami megbontránkoztatót írok a kérdéshez?
2023. jún. 14. 19:53
3/12 anonim válasza:
Kitilthatnak érte, nem éri meg. Írj e-mailt az oldal jobb alsó sarkában lévő címre, és vagy törlik vagy nem. Ha nem sért szabályt a kérdés, felesleges jelenteni, fent marad.
4/12 anonim válasza:
#2: Akkor azt törlik, de a kérdést nem.
5/12 A kérdező kommentje:
Aahh de én nem akarom hogy fent maradjon! Mondjuk annyi csúnyaszót beleírtam a kérdésbe hogy "leszarom". De ettől még nem hiszem h törölnék
2023. jún. 14. 20:00
6/12 A kérdező kommentje:
Mobilról vagyok, jobb alsó sarokban nem látok semmit, csak legalul ha legörgetem van egy olyan email cím hogy info@gyakorikerdesek.hu
2023. jún. 14. 20:07
7/12 A kérdező kommentje:
Ez lenne az amire írhatnék?
2023. jún. 14. 20:08
8/12 anonim válasza:
Igen. Arról az e-mail címről írj amivel regisztrálva vagy, mert gondolom valahogy be kell azonosítani hogy tényleg az kéri a törlést aki kiírta a kérdést. Linkeld be a kérdést is, ne csak a tartalmára hivatkozz, mert nem biztos hogy úgy beazonosítható.
9/12 A kérdező kommentje:
Fuh az a helyzet, hogy másik emailről küldtem a levelet, belinkeltem a kérdést is. Viszont ennek a gyakorikerdeses profilom emailjének a jelszavát azt nem tudom. Oda csak regisztrációnál léptem be utoljára, vagyis nem azt az email címet használom
2023. jún. 14. 20:23
10/12 A kérdező kommentje:
Törölték! Köszönöm a segítséget:)
2023. jún. 14. 21:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!