Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Fel lehet tenni egy kérdés...

Fel lehet tenni egy kérdés úgy ide, hogy a válaszadók ne lássák egymás válaszait, de én lássam az összeset?

Figyelt kérdés
Ez egyben fejlesztési javaslat is. Szerintem zseniális lenne a kérdés hozzá és nagyon tanulságos. Lehet, hogy van ilyen valahol itt, csak én nem tudok róla? :)

2023. jún. 14. 16:09
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

Nincs ilyen lehetőség, és nem biztos hogy jövedelmező lenne. Ha látod hogy valaki megválaszolta a kérdést, nem fogod feleslegesen leírni ugyanazt. Szintén a hozzászólások és forgalom egy része az egymásra való reagálásból áll.

Pozitív lehetne, hogy esélyét sem adják meg a vitára vagy nézeteltérésre, ugyanakkor rendkívül kihalt hatása lenne egy ilyen dolognak, hiszen senki más válaszait nem láthatod, csak saját magadat.

Bevezetni ilyet három okból nem fognak: egyrészt mert semmilyen fejlesztés nincs, másrészt mert az oldal a forgalomból él, harmadrészt mert neked is hátrány, ha nem tanulhatsz mások válaszaiból.

2023. jún. 14. 16:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet.
2023. jún. 14. 17:43
 3/10 A kérdező kommentje:
Legalábbis nem lett volna rossz, ha át lehetett volna kapcsolni erre a módra és vissza. Nem úgy, hogy csak, ami most van.
2023. jún. 14. 18:36
 4/10 NTBS ***** válasza:
18%
Sajnos nincs, de nem rossz ötlet.
2023. jún. 14. 19:22
 5/10 anonim ***** válasza:
43%
Nem tudom mit írtak a többiek, de szerintem nem jó ötlet
2023. jún. 14. 21:20
 6/10 A kérdező kommentje:
Akkor, hogy tegyem fel a kérdésemet, hogy ne lássák a többiek egymás közt? Számadatokat kell beírni.
2023. jún. 15. 07:20
 7/10 A kérdező kommentje:
Egymás válaszait ne lássák a többiek, csak a sajátjukat.
2023. jún. 15. 07:22
 8/10 anonim ***** válasza:
64%
Nem tudsz ilyet csinálni ezen az oldalon. Milyen számadatokat vársz beírni? Közvélemény-kutató, szakdolgozat kérdőív, személyiségteszt vagy egyéb személyes/statisztikai adatok megadásán alapuló kérdéseket sem lehet kiírni, ezeket is törlik.
2023. jún. 15. 08:01
 9/10 anonim ***** válasza:
43%

Nincs ilyen, értsd már meg!

Maximum privátban tudod megoldani, de akkor mindenkinek külön kell válaszolgatnod.

Tedd fel a kérdésed, linkeld ide be és megyünk segíteni.

2023. jún. 15. 08:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem sok értelme lenne.
2023. jún. 15. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!