Kommentbe olvastam, hogy szabályzat szerint csak likeokkal, diszlikekokkal szabad reagálni egymás válaszára, ez hol van leírva?
Most pillanatnyilag én se látom. De tutira mondom hogy benne volt valahol, ha nem is ott (de lehet kivették). Le volt írva hogy a ha egyet értünk vagy éppen nem akkor a piros vagy zöld gombbal jelezhetünk. Ne válaszoljunk előző kommentekre, ne tegyünk fel kérdést a kérdés alatt. Csak az adott tárgyra válaszoljunk. Meg egy csomó dolog amit nem látok jelenleg.
Lehet nem sokan olvasták a szabályzatokat (én igen, egyszer nagyon unatkoztam) és senki nem tartotta be a legtöbbet. Ezért ezeket lehet kivették.
https://www.gyakorikerdesek.hu/help
Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!
Közben megtaláltam. Csak nem a szabályzat közt van. Bár ezek is azok lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!