Egymás után hány hozzászólást írhat ugyanaz a hozzászóló, hogyan gondolod?
Kettőt, ha a klasszikus fórumetikettet veszed alapul. Az első a normális válasz, a második pedig ha esetleg ki akarod egészíteni vagy javítani az előzőt. Régen azt mondták és tartották elvnek, hogy ettől többet nem "illik" írni, mert szétfloodolja a beszélgetést az egyoldalú kommentfolyam. Főleg olyan esetben, amikor az egy üzenetben is beküldhető lett volna, helyette percenként 1-1 mondatot ír a felhasználó, mintha chatelne.
Régen itt is volt floodszabály az oldalon, de elvetették, mintha már nem számítana. A moderálást is ezzel egyidőben elhagyták, hiszen jelentős többletmunkával járt volna a floodkérdések-válaszok felügyelése.
Most pedig bevezették hogy 5 komment írható maximum, így a kérdésre meg is van a hivatalos válasz, ahogy az üzemeltető jónak látta. Az, meg hogy én, vagy egy másik felhasználó mit hisz vagy javasol, úgysem számít sehol.
Kösz. Arra voltam kiváncsi, hogy mások hogyan GONDOLJÁK. Attól függetlenül, hogy "számít"-e.
Igazából NEM a "hivatalos válasz" érdekelt. De ezután akkor megtudom, hogy válaszol-e egyáltalán valaki arra, hogy hogyan gondolTA, mielőtt az 1-est olvasta. Az is érdekes lesz.
Ez a szöveg jön szó szerint:
"Ennél a kérdésnél a legutolsó 5 hozzászólás a tied, most nem írhatsz újabbat!"
5
Mi van, ez vicc, vagy mi?
Most egy kérdés alá direkt beírtam plusz négy választ amellé, amit írtam és így lett 5 válaszom. A hatodik kommentnél ezt írja a GYIK
"Ennél a kérdésnél a legutolsó 5 hozzászólás a tied, most nem írhatsz újabbat!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!