Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Gyakorikérdéseken a moderátoro...

Gyakorikérdéseken a moderátorok tudják az IP címet ha írok nekik és megmondom nekik hogy töröljenek pár szabálysértö Kérdést de nem erröl az email címről, fiókról írtam? azt így ki tudják törölni?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 2. 16:33
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
A kérdések alsó sarkában a jelentés gomb biztosan dísznek van...
2023. ápr. 2. 16:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem számít az IP címed a probléma megoldásában. Bárki jelentheti a szabálysértő tartalmakat, nem az alapján döntenek a sorsukról hogy ki hívta fel rá a figyelmet (főleg nem IP alapján, amit valószínűleg nem látnak, és egy e-mail esetén garantáltan nem fognak látni).
2023. ápr. 2. 16:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Láttam egy nagyon durva kommentet és azt szeretném Jelenteni légyszíves valaki küldjön már képet hogy kell Jelenteni Mert nmtudom!
2023. ápr. 2. 16:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A válaszok dobozában van egy sárga gomb benne egy felkiáltójellel. Ha nem látod és nemrég regisztráltál, akkor még a szinted korlátozása miatt nem használhatod.

Ekkor csak e-mailt tudsz írni az oldal jobb alsó sarkában lévő címre, vagy megvárod amíg más jelenti és törlik (ha törlik).

2023. ápr. 2. 16:40
 5/7 anonim ***** válasza:
89%
Nem értem a kérdést. Milyen email meg fiók meg másik?
2023. ápr. 2. 18:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Linkeld ide a kérdést, illetve hogy melyik kommentet tartod kifogásolhatónak, és majd jelentem.
2023. ápr. 2. 18:30
 7/7 anonim ***** válasza:
92%
Ha alacsony szintü akkor nem tudja jelenteni, 2-es vagy 3-as szint kell.
2023. ápr. 3. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!