Szerintetek is mélyrepülésben van a gyakorikerdesek szellemi színvonala? Mikor szűnik meg szerintetek?
Figyelt kérdés
2023. febr. 11. 00:32
1/16 P.O.C. válasza:
Ide sosem kavantumfizikusok jártak. Meg az oldal moderálása is erőtlen. Így ilyen is marad.
2/16 anonim válasza:
Az internet nagy részéhez képest ez még egy színvonalas közösség. (Persze a redditen kedvelt beszólás, hogy „ez nem a gyakori kérdések, hé” :D)
3/16 anonim válasza:
Sajnos sok a 12 egy tucat kérdés.
"Mennyi nettó kell ehhez a csajhoz?"
"36 éves szűz fijú vagyok..."
"Incelek mé nem kapnak nőt?"
" Kisgyerekkel válnék..."
" Párom megdugta anyámat, szerintetek megcsalás?"
"Miljen kocshi való nekem?"
" Megevett a kutyám egy...lesz baja?"
+ A KOMPLETT ezotéria agyhalál rovat.
4/16 anonim válasza:
"Szerintetek is mélyrepülésben van a gyakorikerdesek szellemi színvonala?"
A látogató is egyre kevesebb...
Napi munkaügyes & alapítványi sulis stb, visszatérő trollok és kamu-kérdések vannak.
5/16 anonim válasza:
Engem a gyatra helyesírás zavar nagyon, mert észrevettem, hogy rám is hat, én is "elkezdtem csinálni". :))
6/16 anonim válasza:
Kategóriafüggő, hogy hol milyen, politika meg szexualítás részleget pl érdemes kerülni, számtech még az egész jók közé tartozik.
7/16 anonim válasza:
Az emverek vannak mélyrepülésben. Minden téren.
9/16 Szirty válasza:
A világ olyan amilyenné mi emberek tesszük!
10/16 anonim válasza:
A színvonal nem ok arra hogy megszűnjön sok nyomnyom nyomoréknak szüksége van mélybúvár szivattyúra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!