Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért akadt fenn a trágárságsz...

Miért akadt fenn a trágárságszűrőn?

Figyelt kérdés

Miért akadt fenn a trágárságszűrőn? Időközben jött egy ötletem az okára, de inkább kiírnám a kérdést, hátha tévedek az okát illetően.

Márc.28., 23:11 :

https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__12102501-ne..

Ez akadt meg a szűrőn (persze ehhez átt kellett írnom szótagolva a gyanús szót) :

"Ex brit rövidszőrűnk kicsi korában került hozzánk, olyankor általában még ker - ge - ci - cák. :) Ahogy idősödik, valamint az ivartalanítás okán (kandúr volt), megnyugszik, és idővel meg is szokja a lakást, ahova került."

ERRE KELLETT ÁTÍRJAM, mire végre a szűrő átengedte:

"Volt brit rövid szőrű cicánk kiskorában került hozzánk, olyankor általában még "kerge" cicák. :)"

A következő mondat ugyanaz, nem itt volt a gond:

Ahogy idősödik, valamint az ivartalanítás okán (kandúr volt), megnyugszik, és idővel meg is szokja a lakást, ahova került.

Az "ex" szó lehet a baja? De a "szex" szót nem szokta szűrni, nem értem.

Jaaaa, nem lehet, hogy a kerG3CIcánk-at "g3ci"-nek olvasta a szűrő?? Kerge cica - így értve. ge + ci...

2023. márc. 28. 23:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Így van, a szarvas egybeírandó. :D Mivel nem hulladékvas. ;) De sajnos valóban, egyes weboldalakon a szar szó se megy át...

"Kerge cica két szó"

Oké, csak én véletlen egybeírtam, és vakartam a fejem búbját, miért sipákol a trágárságszűrő a több mondatos hozzászólásomon... Ez ugye, olyan, mint tűt keresni a szénakazalban.

2023. márc. 29. 18:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Faszállító vagyok 🌲
2023. ápr. 7. 16:17
 13/13 A kérdező kommentje:

Arra nem fog reagálni, ahogy arra sem, hogy

tegnaPINAp.

2023. ápr. 8. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!