Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Csak én érzem úgy, hogy az...

Csak én érzem úgy, hogy az utóbbi 4-6 hétben még látványosabban csökken az oldal közössége, mint előtte?

Figyelt kérdés
Olyan érzésem van, mintha a kérdéseket ugyanaz a 10-15 ember írná ki és bármelyik kérdést is nézem alig van válasz, ahol ilyen 20-25 választ látok az már kiemelkedő, de ott is rengeteg a trollkodás, offolás.
2023. márc. 2. 19:57
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%

Elképzelhető, hogy így van.

Én 2010 óta használom az oldalt, olyan 2-4 év kihagyással.

De utóbbi hetekben már én is épp hogy csak felnézek, és megyek is. Nincs ami itt tartson. Utóbbi kb. két hétben meg szinte nem is voltam erre.

Nem hittem, hogy én valaha is rá tudnék unni erre az oldalra. De rá tudtam.

Egyik kategóriában nincsenek értelmes kérdések, másikban értelmesek vannak, de alig, harmadik kategóriát szimplán unom...

2023. márc. 2. 20:07
 2/23 anonim válasza:
100%
nekem is feltűnt amit írsz, most megnézve a főoldalt is rengeteg kérdésnél 0 válasz van, de maximum pár darab. kérdés sincs túl sok azokban a kategóriákban ahova be szoktam nézni.
2023. márc. 2. 20:29
 3/23 anonim ***** válasza:
72%
Melyik oldal?
2023. márc. 2. 21:02
 4/23 anonim ***** válasza:
69%
Kategóriafüggő szerintem.
2023. márc. 2. 21:21
 5/23 anonim ***** válasza:
60%

Ráadásul megjelentek hihetetlenül tájékozatlan, de annál aktívabban lepontozó emberek.

Amit nem ismernek, azt már húzzák is le, és sajnos sok mindent nem ismernek.

2023. márc. 3. 00:08
 6/23 anonim ***** válasza:
77%
#5, ezek mindig is itt voltak. Unatkozó tizenéves kis tinik, akik mindenen besértődnek és lepontoznak. Egyik ilyen pl. a 83%-os.
2023. márc. 3. 08:06
 7/23 anonim ***** válasza:
24%

#6: ha a kis tini alatt a gyerekes viselkedést érted, akkor miért érveltél egy kérdésed alatt olyan képpel amit meghamisítottál hogy menőnek tűnj tőle?

https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..

2023. márc. 3. 14:44
 8/23 anonim ***** válasza:
23%
Mit erveljek? Erveljel te amellett hogy én írtam azt ki.
2023. márc. 3. 18:20
 9/23 anonim ***** válasza:
96%

Ebben a kérdésben szintén bemásoltad válaszként a hamisított képet, mi pedig látjuk a pipáid számát és annak változásait (köszönhetően annak is, hogy te vagy chatGPT-s troll, így az folyamatosan esik):

https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__1214970..

Rá is kérdeztem egy másik kérdés alatt, hogy te vagy-e "Hello Hello Sziasztok", mert látszólag ugyanazt a fogyatékos viselkedést csinálja valaki, aki egy chatbottal generáltat válaszokat és spameli a kérdéseket; mint aki előtte hamis statisztikai adatokat kreál magának; aki előtte arról írt ki több kérdést hogy ő toplista elejére akar kerülni, és aki képes volt privátban is azzal zaklatni másokat, hogy gúnyolódva leírja hogy márpedig ő pontozással fog az első helyre kerülni (és pont emiatt el sem olvassa mit válaszolnak az emberek, csak színre színnel pontoz hogy minél több pontot kapjon).

Most te pedig te jössz.

Ha nincs igazam, akkor kapcsold be a neved megjelenítését, és lássa mindenki, hogy ugyanaz a felhasználónév megjelenik-e az összes vonatkozó kérdés alatt, beleértve a Humor kategória összes új kérdését ami alá chatgpt-vel spamelnek.

2023. márc. 3. 19:11
 10/23 anonim ***** válasza:
22%

Ez nem érvelés csak találgatás, ezt én is tudom:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..

Látom gyakran válaszolsz homoszexuális kategóriába hisz ugyannyi pipad van mint az ott válaszolónak. Küldök nevet, de csak utánad, úgy illik, hogy aki kérdezi a másik nevet az bemutatkozik előtte.

2023. márc. 3. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!