Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Szerintetek jó lenne bevezetni...

Szerintetek jó lenne bevezetni azt, hogy "Nem hasznos" válaszértékelés esetén meg kelljen indokolni, hogy miért nem hasznos?

Figyelt kérdés

Tehát le kellene írni, hogy milyen okból nem tartod hasznosnak. Aki valami hülyeséget, vagy értelmetlen szöveget ír, arról nyilván le lehetne vágni, hogy csak trollkodásból pontozta le.

Vagy lehetne az, hogy különféle opciókra lehetne kattintani ("Nem a kérdésre válaszol", "Téves infót ad meg." stb.), de az még ugyanúgy vonzaná a trollokat. Tehát inkább az, hogy meg kelljen indokolni szöveggel.

Szerintetek?

2022. okt. 15. 10:56
1 2 3
 21/22 NTBS ***** válasza:
87%
Jó gondolat, de ez is kijátszható.
2022. okt. 17. 18:53
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Engem is lepontozgat egy illető, mert az ő szemét bántja alig 2 percnek megfelelő szavakban kimondott szöveg írásos formája, holott egyáltalán nem írtam hülyeséget és kultúráltan is fogalmaztam meg.

El se olvassa, lepontozgat.

Az indoka, hogy hosszú.

Nos, gondolom könyvet se olvasott az élete folyamán.

Vannak emberek, akiknek sokat segít a kifejtés példákkal, több aspektussal és sokszor kaptam köszöneteket.

Jómagam pedig örülök, hogy ha csak ennyivel is, de tudtam segíteni másoknak. ^^

Mert aki választ, lehetőséget keres, azok számára 2 szó, 5 mondat nem ad korrekt opciókat, meglátásokat és továbbra is fenn áll a problémája, kérdések a fejében.

Ha lenne ilyen, hogy meg lehessen írni a lepontozás okát, hm, sok fejtörést okozna.

Vannak emberek, akik nem tudnak írni, viselkedni, hisztisek.

Nem biztos, hogy tudnának tisztességes választ adni.

Moderátort is be lehetne ebbe a fázisba vonni, de az naponta rengeteg plusz munka lenne.

Pl moderátor felül bírálná, hogy megfelelő-e az indok, tényleg haszontalan-e az adott válasz.

Nem rossz, de mondom, ez sok munkatársat igénylő feladat lenne pluszba.

Nem tudom hányan tartják mozgásban az oldalt mindkettő oldalról.

2022. dec. 14. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!