Miért tesznek fel kérdést, ha tudjàk a vàlaszt?
Ugy értem,van aki feltesz egy kérdést,de ha valaki vàlaszol rà,azt lepontozza,sértö kommentet ir hozzà,és csak az a jo,amilyen vàlaszt ö elvàr,vagyis ezek szerint ö tudja a vàlaszt,de gyüjti magànak az önbizalmat.
Làsd mai kultura kérdéseknél azt hiszem,egy pinéres kérdés.
Jol ellettem küldve az anyàmba,mert megirtam a véleményem.
De ez nem az elsö eset,és ahogy észrevettem nem csak velem történik meg.Egyàltalàn hogy engedhet meg magànak egy értelmes ember olyan kommentet,hogy
"elküldtem von a k.rv. anyjàba?????????????\'
Nem akarok személyesen moderàtort keresni,stb,de ez azért sok szerintem.
Azt én is olvastam, kicsit durva volt, de hát mit vársz egy buta pincértől..
Ja és itt nem arra célzok h minden pincér buta.. de az a kérdésfeltevő kicsit bunkó volt.
Na annak a pincérnek én is írtam! Szerinted miért tesz fel ilyen kérdést? Gondolom mert azt hiszi, hogy a vendég van ő érte és a kedves vendég csak legyen ,,hálás,, amiért ő szolgálja ki. Vszű kevesli a borravalót amit a vendég a ,,szolgáltatásáért,, adni merészel.
egyébként meg csak olyan választ vár amiben azt írják, amit ő szeretne hallani-pszichológiai eset az ilyen ember!
Ne szívd fel magad rajta, inkább válaszolj az én kérdésemre!Úgy szól: Mit rendelnél ha meghívnálak vacsorázni? Nekem legalább szükségem van a válaszodra mert egy egészségfejlesztési beadandómhoz végzek kutatást. Köszi
Sziaaa! :D
Pont az előbb olvastam végig azt a pincéres témát.
Felpontoztalak, mert szerintem neked van igazad! :)
Bár először gondolta arra, hogy úgy értette a kérdező, hogy ő is elküldte volna azt a pincért aki hőbörgött neked. De ezek szerint neked szánta azt a sértő megjegyzést...
Nem lehet, hogy ugyanaz volt aki neked kivitte a sültkrumplidat és aki a kérdést feltette ? :D - csak vicceltem.
Engem is zavar, hogy sokan lepontozzák a válaszomat és egyből elkezdenek velem "kiabálni" mert nem azt írtam amit hallani akart vagy mert valaki nem ért velem egyet.
Sajnos a mai világban nem éri meg őszintének lenni :(
Köszi a vàlaszokat!
Aki kérdést tett fel:
Mit rendelnék?
Mivel màr évek ota nem ettem magyaros ételeket,ezért egyböl halàszlö,turos csusza,desszertnek ràkoczi-turos,ja és tokaji bor!
A többieknek!
Köszönöm,hogy megértitek,tényleg nagyon rosszul esett az adtt komment az illetötöl,de az itteniek kàrpotolnak!
Privàt levelet nem kaptam,legalàbbis még nem olvastam.
Mindenesetre mindenkinek Boldog Karàcsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!