Miért tesznek fel annyi hülye kérdést a Gyakorikérdések.hu-ra?
Figyelt kérdés
És most ezis hülye kérdés!!2011. ápr. 21. 18:45
1/10 anonim válasza:
Mert valakinek túl sok szabadideje van
2/10 anonim válasza:
hát az amugy úgyvan hogy neked hulyeség de másokat érdekel....de van aki direkt okorkodik hogy felhívja magára a figyelmet
3/10 anonim válasza:
ez egyáltalán nem hülye kérdés. 2 komponense van: a hülye amikor unatkozik.
4/10 anonim válasza:
A kérdés az kérdés,de a válaszok mekkora hűlyék lehetnek.
5/10 anonim válasza:
Lehet, valakit tényleg pont az érdekel vmiért ami másnak hülyeségnek tűnik. Párszor én is megkaptam a lekezelő válaszokat hülyének tűnő kérdéseimre pedig komolyan érdekelt mit gondolnak róla az emberek.
6/10 anonim válasza:
pl a vágjak neked egy szelet parizert? kérdés nem tudom kinek lehet hasznos,de hogy nem vicces az is tuti :S
8/10 anonim válasza:
hát hova tegyék, a Gyakorikérdések.hu mellé, ha nem rá? :)
9/10 anonim válasza:
bocsánat, előző voltam. hirtelen a humor kategóriának néztem. elnézést. :$
10/10 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy nem a kérdések hülyék. A válaszok sokkal gyakrabban azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!