Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Vajon rólatok tettek már fel...

Vajon rólatok tettek már fel itt kérdést?

Figyelt kérdés

Esetleg felismerted magad leírás alapján?

Belegondoltál már ebbe?

2022. aug. 9. 15:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én láttam a gyk-n olyat (rég olvastam, lehetnek pontatlan részletek és nem is a sajátom), hogy egy apa kérdezte, hogy miért nem segít a fia a webshopjának a készítésében, benne van nem tudom hány forintja stb, a válaszolóktól megkapta, hogy nem életképes az ötlete stb, de még tovább írogatott, aztán láttam egy olyan kérdést, hogy miért kellene segítsen az apjának a webshop vagy mi megvalósításában, ha egyszer egyértelmű hogy bevételt nem fog termelni csak viszi a pénzt. A 2 kérdésből egyértelmű volt hogy mindkét fél ugyanarról írt kérdést a saját szemszögéből úgy hogy az egyik sem tudott a másikról addig amíg válaszban lebuktatta valaki, (egyik kérdésben belinkelte valaki a másik kérdést), biztos utána lett nagy veszekedés belőle, mert mintha leálltak volna utána a válaszolgatásba :D
2022. szept. 1. 16:00
 12/12 anonim ***** válasza:
Még nem történt ilyen. Nem szoktam magamról olyan adatokat megadni, amikről felismerhetnének az itteni felhasználók. Az ismerőseim közül pedig úgy tudom, hogy nem használja ezt az oldalt senki.
2022. szept. 25. 13:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!