Vajon rólatok tettek már fel itt kérdést?
Figyelt kérdés
Esetleg felismerted magad leírás alapján?
Belegondoltál már ebbe?
2022. aug. 9. 15:02
1/12 anonim válasza:
Most a valós szeméylemet senki sem ismerheti de a nickname-em és a kérdéseim válaszaim alapján lehet habár én még sosem ismertem rá magamra itt egy kérdésből sem.
2/12 anonim válasza:
Van rólam egy kérdés a nicknevemmel.
3/12 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy pl olvasgattad a Felnőtt párkapcsolatok topikot, rátaláltál egy kérdésre és felismerted, hogy a párod írja rólad, mert aznap pont ezen veszekedtetek. Csak példa, de ilyesmire gondolok.
Nekem eddig csak olyan volt, hogy kiírtam egy kérdést, majd valaki azzal a kérdéssel kapcsolatban írt ki valami mást és belinkelte az enyémet.
2022. aug. 9. 16:05
4/12 anonim válasza:
És ezt miért nem a kérdésben írod, és miért ebbe a témakörbe? Ha megfelelő helyre teszed, nincs félreértés. Kicsi az esély szerintem ilyenre.
5/12 anonim válasza:
Olyan formán amit írtál úgy nem. De itteni ismerkedésemmel kapcsolatban azt hiszem olvastam már magamról kérdést.
6/12 A kérdező kommentje:
#4 Mert nekem egyértelmű volt a kérdésem. Nem tudtam, hogy rosszul tettem fel. Amúgy melyik témakörbe kellett volna? Ez a gyakori kérdések témakör. A párkapcsolatos kérdés csak példa volt, mondhattam volna azt is, hogy a gyerek szidta az anyját itt, vagy egy srác a lakótársát, vagy egy nő a munkatársát és felismerte magát.
2022. aug. 10. 06:28
7/12 anonim válasza:
6. A GYIK az oldal működésével kapcsolatos témakör. Miért ilyen? Nektek is akadozik? Hogyan váltsak éjszakai módra? És hasonlók.
Le lettem nullázva, de nem tudok mást írni most sem: a kérdésed alapján nem hinném, hogy sokan gondoltak arra, hogy ismerősök egymásról írnak, úgy hogy nem tudnak róla, csak a szövegből magukra ismernek.
8/12 anonim válasza:
Az emberek kategóriába passzolt volna akkor talán.
9/12 anonim válasza:
Igen, írtak már ki rólam kérdést. Habár nem olyan ismerősöm írta ki, akit a valóságban is ismerek, hanem egy olyan lúzer, akivel itt futottam össze. Végül a kérdés törlésre került.
10/12 anonim válasza:
Rólam igen, amikor túlságosan trollkodtam egy adott kategóriában, egy fix témával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!