Csak én érzem úgy, hogy kissé ki van halva az oldal?
Figyelt kérdés
Tegnap tűnt fel, hogy a főkategóriákba kevés az új kérdés, órákkal később is ugyanazok vannak stb. Lehet erre mondani, hogy dolgoznak az emberek, de 1 hónapja nem tapasztaltam ilyet.2022. aug. 2. 22:22
11/13 anonim válasza:
Én a Sport, mozgás témakörben szoktam olvasgatni, ott elég nagy a visszaesés, a többit nem tudom annyira. De a fórumoknak nem egyszerű életben maradni a közösségi média mellett.
12/13 anonim válasza:
sz.rra se jó ez az oldal, tele van elmebetegekkel, normálisan feltett kédésre a válaszok nagy többsége kötekedés, trollkodás, beszólogatás
13/13 anonim válasza:
az utolsónak totál igaza van: lassan már tényleg semmi jó.
már akkor is csak csetharcosok poénkodnak, mikor teljesen normális biciklis kérdést teszek fel. ha nem poénkodnak, akkor meg csak belekötnek a kérdezőbe.
a felhasználók 90%-a frusztrált idióta, aki csak azért ír ide, mert a való világban pofán vágnák, ha ezt a kötekedést művelné.
nagyon erősen gondolkodom, de sztem egy érdemi választ ha kaptam az utóbbi hónapokban, és az sem működött, mert kipróbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!