Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Csak én érzem úgy, hogy kissé...

Csak én érzem úgy, hogy kissé ki van halva az oldal?

Figyelt kérdés
Tegnap tűnt fel, hogy a főkategóriákba kevés az új kérdés, órákkal később is ugyanazok vannak stb. Lehet erre mondani, hogy dolgoznak az emberek, de 1 hónapja nem tapasztaltam ilyet.
2022. aug. 2. 22:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon ki van halva.

De folyamatosan egyre kevesebb kérdés és válasz van.

Mindig lehet mondani, hogy épp miért van, vizsgaidőszak, nyár, beindult az iskola...mindig van valami ok rá. De részben van, hogy ezek ellentmondásosak, másrészt pedig valóban nem hullámzó a forgalom, hanem folyamatosan csökken.

És igen, nagyon-nagyon látványosan.

2022. aug. 2. 23:08
 2/13 A kérdező kommentje:
Ment a zöld pipa, egyetértek veled!
2022. aug. 2. 23:18
 3/13 anonim ***** válasza:
93%

Vagy sokan ráuntak a trollokra. A szórakozás részleg kérdéseinek kb harmadát egyetlen ember írja ki évek óta, ráadásul ugyanarra a sémára építve. Jelentgetve vannak, néha párat törölnek közülük, de a lényeg hogy tele van szemetelve, az emberek meg gondolom megunják miután rájönnek, hogy egy troll játszik velük.

Családi részleg ugyanez, rengeteg visszatérő kérdés van, sokat ismernek is az emberek, mert mindig arra a témakörre építik, vagy írásukról felismerni őket.

Politika részleget jobb nem is említeni, ott több a másiknak beszólogatás, meg szarkasztikusnak szánt kérdés, mint a valódi kérdés.

Szóval én nem csodálkozok ha úgymond sokan akik normálisan szeretnék asználni az oldalt itt hagyják egyre többen.

2022. aug. 3. 00:18
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2022. aug. 3. 00:41
 5/13 A kérdező kommentje:
Egyetértek
2022. aug. 3. 00:41
 6/13 anonim ***** válasza:
96%

Nekem fogalmam sincs, mégis milyen kérdést szabad írni ahhoz, hogy normálisan válaszoljanak.

Az egy dolog, hogy nyelvtanilag tökhelyesnek kell lennie és értelem tekintetében is félreérthetetlennek, kiforgathatatlannak. Különben belekötnek.

Ellenben... Ha tökéletesen van megfogalmazva, akkor is belekötnek.

Évek óta tapasztalom, hogy olvasgatnám a kérdéseket és mindegyik alatt a kérdező van ekézve...

2022. aug. 3. 09:32
 7/13 anonim ***** válasza:
68%
trollok mindig is voltak.. az okoskodókat unták meg sokan , meg azt hogy vérkomoylan veszi az oldalt pár ember s jelent mindent...
2022. aug. 3. 09:32
 8/13 anonim ***** válasza:
79%

Na igen. Többnél lehet látni, hogy olyan komolyan veszi az oldalt, mintha az élete múlna rajta. Pontozás, toplistás helyezés...szörnyű.

Egy időben láttam többször is egy felhasználót. A lepontozót rendesen "kihívta", hogy "bokszolják le" privátban, miért is pontozta őt le.

2022. aug. 3. 09:42
 9/13 anonim ***** válasza:
98%

✎ [Tegnap tűnt fel, hogy a főkategóriákba kevés az új kérdés, órákkal később is ugyanazok vannak stb. Lehet erre mondani, hogy dolgoznak az emberek, de 1 hónapja nem tapasztaltam ilyet.]

Becsap az érzékelésed.

Tegnap és tegnapelőtt (2022. augusztus 1. - 2022. augusztus 2.) 3 067 új kérdés jelent meg.

A 2022. augusztus 1-én 00:00-kor megjelent 1. kérdés sorszáma: 11 859 489.

A 2022. augusztus 2-án 23:59-kor megjelent utolsó kérdés sorszáma: 11 862 555.

1 hónapja (2022. július 1. - 2022. július 2.) 2 709 új kérdés jelent meg.

A 2022. július 1-én 00:00-kor megjelent 1. kérdés sorszáma: 11 812 744.

A 2022. július 2-án 23:58-kor megjelent utolsó kérdés sorszáma: 11 815 452.

Stagnál a kérdések száma.

2022. április: 46 998.

2022. május: 46 291.

2022. június: 44 473.

2022. július: 46 744.

2022. aug. 3. 16:51
 10/13 anonim ***** válasza:
97%

6/9

Igazából teljesen mindegy, mert mára ez az oldal frusztrált emberek gyűjtőhelye lett.

Nyilván ha helyesen írsz, kevésbé tudnak kötekedni, de akkor is megtalálják a módját (bezzeg a szövegértésben, érvelésben annyira nem jeleskednek).

Múltkor feltettem egy kérdést a magyarok reggelizéi szokásairól, és leírtam, h pl a pékségek előtt IS sorban állnak reggel az autók.

Az első kötekedő hlyének még leírtam, hogy nem egy pékség alapján vontam le a következtetést, aztán mikor a többi hlye is olyanokat írt, "h ismerd meg az összes magyart, majd akkor vonhatsz le következtetést", akkor feladtam.

ezek tényleg beteg, frusztrált emberek, akik csak azt lesik, mibe tudnak belekötni, és eszük ágában sincs érdemben válaszolni.

2022. aug. 4. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!