Milyen frissítések lesznek ezen az oldalon, illetve ti milyeneket szeretnétek?
Igen, ezt nem értem én sem. Annyian panaszkodnak a privátok miatt. De hát akkor miért olvassák őket!? Tisztára úgy csinálnak, mintha nem tudnák használni az oldalt amíg el nem olvassák.
És nem, nem vagyok én is egy notorikus privátozó, nem azért írom, nő vagyok.
#14 egy max kettő ember vergődik itt mindig a privátok miatt.
Pontosan az lenne a megoldás amit írtál, el sem olvassa hanem törli és ennyi.
De nem, vergődni minden GyK használattal kapcsolatos kérdés alatt egyszerűbb.
Egyébként amit én nagyon szeretnék, az egy kis gombocska a felhasználók neve mellett.
Aminek a funkciója az lenne, hogy végleg tiltaná az összes általa írt választ, vagy feltett kérdést.
A sorszáma a válaszoknak ugyanúgy meglenne, csupán csak "cenzúrázva" lenne az iromány, hogy ÉN ne láthassam a baromságait. A kérdése meg egyszerűen meg sem jelenne nekem.
Vannak kategóriák ahol több száz kérdést írtak ki egyesek, kizárólag provokálási céllal. Nyilván úgy, hogy az még beleférjen az oldal moderálásába.
Ezeket a felhasználókat jó lenne tiltani, hogy egyszerűen ne lehessen látni az okádékukat.
"Pontosan az lenne a megoldás amit írtál, el sem olvassa hanem törli és ennyi."
Akkor neked miért nem megoldás, hogy nem olvasod el bizonyos emberek válaszait, kérdéseit? 🤣
Mert a kategória főoldalán a listában nincs kint hogy ezt a kérdést most éppen KamuKérdésGyártóProvokatívLacika írta ki te 200IQ szerencsecsomag.
Ahogy a válaszoknál is csak akkor derül ki, hogy KamuLaci válasza mikor már elbasztad az időt arra, hogy beleolvastál a sorokba, okoska.
Érdekes, hogy mindig annak szorul össze a segglyuka a privátok tiltásának felmerülésekor, aki itt éli ki az anonim üzenetküldés előnyeit, és fél hogy elveszik tőle a lehetőséget hogy kéretlenül millió emberre ráírjon.
Pedig nem azt írtam hogy globálisan tiltva legyen, hanem hogy a felhasználó hadd dönthesse el, hogy kívánja-e kitenni magát mindannak ami ezzel jár. Mert az nem megoldás, hogy ne nézzen oda és akkor nem fáj senkinek. A zaklatókra is azt írják, hogy ne válaszolj neki vagy tiltsd le, de azt senki nem akadályozza meg, hogy 10 különböző fiókból rád szálljanak és teli torokból anyázzanak. Mert senki nem tiltja ki a felhasználót, mindenki csak ignorálja az üzeneteket, ő pedig szabadon csinálja amit akar. Én csak egy lehetőséget szeretnék, hogy aki nem akarja, az ne vegyen részt benne. Aki akarja, az pedig nyugodtan privátozhat, ahogy eddig is.
Kérlek válaszold már meg nekem, hogy miért olvasod egyáltalán el az üzeneteket, ha te itt nem akarod használni a privát üzenet funkciót?
Mert ha eljutsz odáig, hogy tudod, hogy valaki 10 profilból zaklat, akkor az azt jelenti, hogy csak olvasod rendszeresen az üzeneteidet.
"Mert az nem megoldás, hogy ne nézzen oda és akkor nem fáj senkinek. "
Ez miért nem megoldás?
Ha meg sem nyitod, akkor azt sem tudod mit tartalmaz. Tehát zaklatásig sem tud elmenni a dolog.
És nem vagyok privátozó, nő vagyok. Egyszerűen szeretném megérteni a gondolkodásod.
Ami mondjuk egészen ellentmondásos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!